diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εκανε και τετοια ρε και δεν το ηξερα? Ρε φιλε (απο τους καλους εδω) πολυ σε λεπτομερεια πεφτεις και δεν μου αρεσει καθολου ρε...
Εκανε και τετοια ρε και δεν το ηξερα? Ρε φιλε (απο τους καλους εδω) πολυ σε λεπτομερεια πεφτεις και δεν μου αρεσει καθολου ρε...
εγω τη γλιτωσα φιλε...τον φλαμπουτσο στο στομα μεσα στην christine (ετσι λενε το αμαξι μου)
ευχαριστω thodiablo θα ακουσω τους παλιους εδω μεσα για να το λετε κατι ξερετε.alexandro1 αν δε το σηκώσει με την πρώτη η την δεύτερη μη μασάς, συνέχισε....
εγω τη γλιτωσα φιλε...τον φλαμπουτσο στο στομα μεσα στην christine (ετσι λενε το αμαξι μου)
παλαιοθεν πολλοι την νοικιασαν,λιγοι την εκθειαζαν σχεδον καθημερινα κ βεβαια δεν νομιζω οτι της εδιναν το εξωφρενικο αυτο ποσο που της εσταξες ουτε καν για το αυταρχικο κ το στραπονιασμα που τους εριχνε.Φιλοι μου καλημερα...Ψαχνοντας να κανω κασκαντεριλικι για να ενημερωσω ολους εσας, επεσα πανω στην αγγελια αυτη ...
Θα ηθελα να σας ενωμερωσω οτι η κοπελα αυτη ειναι στα 120 ευρω την ωρα (ηταν πριν 1μιση χρονο που την ειδα) Τοτε επαιζε ρακετες μονο Αθηνα. Στις φωτο φαινεται πιο αδυνατη απο την πραγματικοτητα(!). Σε real time εχει πολυ ασχημο προσωπο και πολυ ασχημο σωμα. Στην συμπεριφορα της ειναι παρα πολυ καλη, κοιταζει να σου ικανοποιησει τα θελω σου (anal οχι). Εγω προσωπικα την ειχα παρει γιατι διαβασα αυτα που λεει για τις πιπες. Οντως (εγω μονο πιπα) ειναι παρα μα παρα πολυ καλη στην πιπα. Τα καταπινει ολα δεν αφηνει τιποτα να παει χαμενο δλδ. Τα αλλα δεν...Απο ντυσιμο , τιποτα (φορεμα τσουβαλι με πεδιλα θαλασσης, πολυ ξενερουα).
Μην αρχισετε τις παπαριες οτι εδωσα για πιπα 120ε, γιατι ΝΑΙ! εδωσα ετσι γουσταρα να κανω, ετσι μου ελεγαν οι καυλες τις στιγμης και εχω δωσει και περισσοτερα για φλογερα μονο. Δεν υπαρχει γιατι, στα θελω τα δικα μου!
Αυτα φιλοι μου...
ρε παιδια διαβαζω πολλε κριτικες για μαρινα60 αξιζει?αν και το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο να κανω το κασκαντεριλικι?
Με τα χιλια πας.Και ξαναπας.....αν και δεν ειναι το μερος για τετοιες λεπτομερειες, ΤΡΑΒΑ!!
ο στηβεν κινγκ κι αυτος φιλε!Να τηροθμε την ιεραρχια!χαχαχαχαχ εσύ και ο Steven King
ρε παιδια διαβαζω πολλε κριτικες για μαρινα60 αξιζει?αν και το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο να κανω το κασκαντεριλικι?
ειναι πραγματι τοσο χοντρομπαζο οπως φαινεται στην αγγελια?παλαιοθεν πολλοι την νοικιασαν,λιγοι την εκθειαζαν σχεδον καθημερινα κ βεβαια δεν νομιζω οτι της εδιναν το εξωφρενικο αυτο ποσο που της εσταξες ουτε καν για το αυταρχικο κ το στραπονιασμα που τους εριχνε.
καποιος διαθεσιμος για γαμο; ορματε οι ελευθεροι
Ετοιμάστε τα κουφέτα!
Την παντρεύομαι ΤΩΡΑ!
αδελφια θα στειλει καποιος το τηλεφωνο της Αντζελας σε πμ;
αδελφια θα στειλει καποιος το τηλεφωνο της Αντζελας σε πμ;