company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
THANKS!!!!!!!!!!!!!
THANKS!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω παιχτη.δεν εκανα ποτε το πειραμαειναι πραγματι τοσο χοντρομπαζο οπως φαινεται στην αγγελια?
ελα ρε κιτσο...τι ρωτας το who ρε ( ) στις φωτο φαινεται καυλα φιλε...απο κοντα να δεις...αλλα ειπαμε. Γουστα ειναι αυτα και τα σεβομαστε. Που ξερεις τι καυλα μπορει και να σου βγαλει μια τετοια γκομενα, ετσι δεν ειναι?δεν ξερω παιχτη.δεν εκανα ποτε το πειραμα
Ετοιμάστε τα κουφέτα!
Την παντρεύομαι ΤΩΡΑ!
Ρε Zadren σίγουρα να πάμε άφοβα? Γιατί γράφει στην αγγελία ότι είναι original γυναίκα? Υπήρχε ποτέ καμία αμφισβήτηση και το σημείωνει? Επίσης πόσο πάει η συνάντηση? στην αγγελία λέει 70. Για δώσε τα φώτα σου ρε μαν, διότι ψήνομαι να πάω!!!Με βαλατε σε σκεψεις για την κοπελα αυτη που μιλουσαμε την παρασμενη εβδομαδα και ετρεξα να επαληθευσω. Οντως ειναι κοπελα (οχι τρανσφορμερ) αρα, αφοβα. Ομως διαβαστε τι ειχαμε πει πριν πατε. Δεν λεω να πατε οκ? Απλα επειδη εμενα επεσε φλαμπουτσος στο αμαξι επρεπε να παω να δω για επεληθευση. Ξαναμανα τα ιδια απο την ιδια...Κοστος επαληθευσης 50ε. Αυτα φιλοι μου...
δεν σφυζει και απο θηλυκοτητα παντως...μυτη-δαχτυλα κλπ..Ρε Zadren σίγουρα να πάμε άφοβα? Γιατί γράφει στην αγγελία ότι είναι original γυναίκα? Υπήρχε ποτέ καμία αμφισβήτηση και το σημείωνει? Επίσης πόσο πάει η συνάντηση? στην αγγελία λέει 70. Για δώσε τα φώτα σου ρε μαν, διότι ψήνομαι να πάω!!!
Ρε Zadren σίγουρα να πάμε άφοβα? Γιατί γράφει στην αγγελία ότι είναι original γυναίκα? Υπήρχε ποτέ καμία αμφισβήτηση και το σημείωνει? Επίσης πόσο πάει η συνάντηση? στην αγγελία λέει 70. Για δώσε τα φώτα σου ρε μαν, διότι ψήνομαι να πάω!!!
Τι αλλο θα διαβάσω ρε παιδια.........? Ελεος!!!!!!!!!παιδες καλησπερα..λοιπον εχω τηλεφωνο για καυλιαρα μαυρουλα 40 ευρω για 1 ωρα ..οποιος μου δωσει το τηλ της vika95 το στελνω
υ.γ η μαυρουλα δεν κανει ακαποτη πιπα γιατι προσεχει
ελα ρε Ζ. Αυτος για να γραψει τετοια μαλακια απο το πρωτο μηνυμα, δεν καταλαβαινεις τι ειναι?Τι αλλο θα διαβάσω ρε παιδια.........? Ελεος!!!!!!!!!
Τι να σου πω ρε φιλε? Εγω πιπιρικι δεν επιασα παντως. Εκτος και αν ηταν καλα κρυμμενο...Ελα μωρε, πηγαινε για ενα γαμησι...εμπειρια ειναι ρε φιλε...Ρε Zadren σίγουρα να πάμε άφοβα? Γιατί γράφει στην αγγελία ότι είναι original γυναίκα? Υπήρχε ποτέ καμία αμφισβήτηση και το σημείωνει? Επίσης πόσο πάει η συνάντηση? στην αγγελία λέει 70. Για δώσε τα φώτα σου ρε μαν, διότι ψήνομαι να πάω!!!
Αν καταλαβαινω λεει.....και πολυ καλα μαλιστα!!!!ελα ρε Ζ. Αυτος για να γραψει τετοια μαλακια απο το πρωτο μηνυμα, δεν καταλαβαινεις τι ειναι?