zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
καλημερα φιλε βλασση....Εκανες αγια παιχταρα.Επειδη αυτες ειναι καργιες,εσυ δε θα γινεις λεσι.Κυριος ηρθες κυριος εφυγες,χαλαλι το 20αρι
καλημερα φιλε βλασση....Εκανες αγια παιχταρα.Επειδη αυτες ειναι καργιες,εσυ δε θα γινεις λεσι.Κυριος ηρθες κυριος εφυγες,χαλαλι το 20αρι
παμε λοιπον...
φωτο ψευτικες
οχι πως δεν ηταν ομορφουλα (γυρω στα 27-28) αλλα δεν ηταν αυτη στην αγγελια
φιλοι απο εδω μου ειχαν πει οτι οι φωτο ηταν ψευτικες(δεν ειχαν δοκιμασει ομως) αρα ημουν περιεργος να δω μιας και απο το τηλεφωνο ακουγοταν πολυ γλυκια κλπ κλπ
Η ταριφα για ταξιδι ηταν (απο τηλεφωνικη επικοινωνια) 80ευρω, τα παντα ολα (οπως ειχαμε πει)
στο δωματιο μπαινει μια ομορφη μαυρομαλλα (μακρια μαλλια) με ομορφο και sexy σωμα
της λεω τα λεφτα της ειναι στο τραπεζακι (μιας και δεν πιανω βρωμικα πραγματα) και αρχιζει...
80 η παρουσια, +10 η πιπα +15 το ακα +25 αναλ κλπ κλπ
της απανταω οτι η δικη μου παρουσια κανει 60, τις δινω τα 20 απο τα 80 και εφυγα (πλυμενος και καθαρος!)
Λεει οτι ειναι Ποντια , αλλα οταν την ρωτησα τι γνωμη εχει για το Υπουργο Φιλη δεν τον ηξερε, αρα ταγαρι θα ηταν απο North...
Αυτα φιλοι μου...
δεν βγαινει τιποτα.για ξαναποσταρε.
ιδια φαση με χτες η κατι που ειναι τελειως μονο στο χωρο?
Που την βρισκουμε την συγκεκριμενη, κανενα τηλ παιζει;
Αλβανογραφείο είναι αυτό.
Αλβανογραφείο είναι αυτό.
Κάτι άλλο τώρα: που βρεθήκανε όλες αυτές οι λεσβίες (;) ξαφνικά ρε παιδιά; αναδουλιές έχουνε και βρήκανε νέους ορίζοντες;
κατι κλικ που κανεις και εσυ ρε φιλε...γαμησε τα!Που την βρισκουμε την συγκεκριμενη, κανενα τηλ παιζει;
Σα να ψάχνεις ψύλλους στ' άχυρα.....κυριοι επεσε το ματι μου σε αυτη την αγγελια και οι φωτο μου θυμισαν την αλεξια69, νικολ κτλπ. πηρα να ρωτησω και η τηλεφωνητρια μου ειπε οτι οντως δουλευε πριν σε αλλο πρακτορειο αποφευγοντας να μου πει "ονοματα" κτλπ. τιμη μου ειπε 100 +20 για δευτερο μπαλακι.. εχει κανεις δοκιμασει να κονφιρμαρει αν ειναι οντως η αλεξια69 ?
ναι το ξερω....λεω μπας και ...δεν ειμαστε για να χαλαμε 20ρικα μονο για την εξακριβωση...Σα να ψάχνεις ψύλλους στ' άχυρα.....
Καμία σχέση με Νικόλ/Αλέξια sexy, το γράφει κ στο blog της πως είναι εκτός προς το παρόν, σε γραφειάκι του κώλου έπεσε το μάτι σουκυριοι επεσε το ματι μου σε αυτη την αγγελια και οι φωτο μου θυμισαν την αλεξια69, νικολ κτλπ. πηρα να ρωτησω και η τηλεφωνητρια μου ειπε οτι οντως δουλευε πριν σε αλλο πρακτορειο αποφευγοντας να μου πει "ονοματα" κτλπ. τιμη μου ειπε 100 +20 για δευτερο μπαλακι.. εχει κανεις δοκιμασει να κονφιρμαρει αν ειναι οντως η αλεξια69 ?
Που την βρισκουμε την συγκεκριμενη, κανενα τηλ παιζει;