karnezis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 639
- Πόντοι
- 531
Για ποιο γραφείο;
Γι'αυτό που έγραψε ο ulti_1
Για ποιο γραφείο;
Ο.Κ. Φιλε. Αλλα αφου δεν γουστάρεις το σκοταδι κλπ.κλπ. γιατι πηγες 3 φορες ? Χαθηκαν τα φωτεινα κοριοτσιαH εμπειρία μου είναι εντελλώς διαφορετική. Κατ αρχήν το στήθος είναι σιλικόνη. (που εμένα μου αρέσουν τα σιλικονάτα). Σε ότι αφορά τη Μαρία με την οποία έχω βρεθεί 3 φορές να αναφέρω ότι είναι απλά διεκπαιρεωτική. Καλό σωμα κτλ αλλά λίγο πάνω από κομοδίνο. Ευγενική βάβαια δεν έχω παράπονο εκεί. Κατά διαστήματα έχει και κάποιες ακόμα κοπέλες μαζί της. Αυτό που είναι άκρως εκνευριστικό είναι το σκοτάδι που επικρατείσ το χώρο! Αυτό είναι άκρως εκνευριστικό και σε κάνει να σκέφτεσαι μήπως έχει κάτι που δε θέλει να δεις στο σώμα της (πχ τίποτα περίεργα σπυράκια κτλ). Δεν έχω δει τίποτα τέτοιο αλλά την τρίτη φορά που πήγα εκεί και ήταν το ίδιο σκοτάδι και αρνείτω επίμονα να έχουμε λίγο περισσότερο φως με έβαλε σε σκέψεις. Αυτά από εμένα.
Πωωωωω
Αληθεύει ομως ότι θέλει τώρα 100+20 owo +20 cim+20 φιλιά?
άτυπο γραφείο, πασάρει κ την Δημητρούλα ο ίδιος....κατοστάρα ζητά....για αυτην εδω παιδια ξερουμε τιποτα..????
Αν ειναι οπως τις φωτο....... και με καλες υπηρεσιες..... Χαλαλι της η 100αρα....άτυπο γραφείο, πασάρει κ την Δημητρούλα ο ίδιος....κατοστάρα ζητά....
ισχυει..και στ διπλα σαιτ υπαρχειμια καλη κριτικη...φαινεται καλοΑν ειναι οπως τις φωτο....... και με καλες υπηρεσιες..... Χαλαλι της η 100αρα....
Απασχολημενες..........?Κάντε ότι ποθεί η καρδιά κ η ψωλή σας μάγκες...
Οι μεν ανεξάρτητες ''απασχολημένες'' ακόμα κ για εμάς που τους έχουμε χρυσώσει τα σουφρίδια κ τα δε γραφεία, τα περισσότερα σχεδόν με χαμηλής ''κλάσης'' υλικό...
Για πολλούς πλέον στανταρακια με φράγκα...Απασχολημενες..........?
Σιγουρα δοκιμασες ολες..........? Μου κανει εντυπωση?μαγκες δεν ξερω τι παιζει..οι μισες ειναι απασχολημενες οι αλλες δεν μπορουνε η ναγια φαινεται καλη περιπτωση αλλα δεν απανταει ποτε...ποιο ευκολα πιανω κινο..ημαρτον..
ναι γιατι φιλε μου..για σενα ποιες αξιζουνε κ ξερεις οτι μπορουνε..αν θες στειλε pm..Σιγουρα δοκιμασες ολες..........? Μου κανει εντυπωση?