Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.912
- Πόντοι
- 9.275
+1 και από μένα.H εμπειρία μου είναι εντελλώς διαφορετική. Κατ αρχήν το στήθος είναι σιλικόνη. (που εμένα μου αρέσουν τα σιλικονάτα). Σε ότι αφορά τη Μαρία με την οποία έχω βρεθεί 3 φορές να αναφέρω ότι είναι απλά διεκπαιρεωτική. Καλό σωμα κτλ αλλά λίγο πάνω από κομοδίνο. Ευγενική βάβαια δεν έχω παράπονο εκεί. Κατά διαστήματα έχει και κάποιες ακόμα κοπέλες μαζί της. Αυτό που είναι άκρως εκνευριστικό είναι το σκοτάδι που επικρατείσ το χώρο! Αυτό είναι άκρως εκνευριστικό και σε κάνει να σκέφτεσαι μήπως έχει κάτι που δε θέλει να δεις στο σώμα της (πχ τίποτα περίεργα σπυράκια κτλ). Δεν έχω δει τίποτα τέτοιο αλλά την τρίτη φορά που πήγα εκεί και ήταν το ίδιο σκοτάδι και αρνείτω επίμονα να έχουμε λίγο περισσότερο φως με έβαλε σε σκέψεις. Αυτά από εμένα.
Πολύ ωραία κοπέλα, Ελληνίδα, στήθος μεγάλο εξαιρετικό αλλά είναι τεχνητό αλλά με άριστη δουλειά και ξεγελιέσε εύκολα. Καλή πίπα ακά. Δεν θα την έλεγα κομοδίνο, αλλά εμένα με ενόχλησε που μιλάει πολύ, και όλη την ώρα λέει για τους πολλούς (καλούς και κακούς) πελάτες της. Πολύ πάρλα η Μαρία. Έμενα με την εντύπωση πως στον επόμενο θα έλεγε πως πέρασε με εμένα! Αξίζει πάντως την δοκιμή γιατί έχει πολύ ωραίο κορμί. Δυο φορές την είδα το περασμένο καλοκαίρι. Ως προς το σκοτάδι εκτιμώ πως δεν κρύβει ατέλειες, την είδα την Μαρία στο μπάνιο που είχε φως και δεν είχε κάτι περίεργο, κορμάρα έχει, απλά έχει και ψυχολογικά... Αααα και ένα κουφό που πρώτη φορά μου έτυχε με πουτάνα. Έχει ένα μηχάνημα στον πάγκο της κουζίνας για να ελέγχει τα 50άρικα αν είναι γνήσια! Λέει την κοροϊδέψανε κάποτε και τώρα παίρνει τα μέτρα της... Το είδα και αυτό. Αναρωτιέμαι τι άλλο θα δούμε στην πορνοκαριέρρα μας...