Νομίζω έχει αναφερθεί παλαιότερα ότι έχει κάνει και...φαντάρος.
Τώρα για το αν είναι ¨κλαδεμένο¨ η όχι
Fake photos. Μακριά ...
Νομίζω έχει αναφερθεί παλαιότερα ότι έχει κάνει και...φαντάρος.
Τώρα για το αν είναι ¨κλαδεμένο¨ η όχι
Οι τσατσάδες ανέκαθεν ''χώριζαν την ώρα'', σε τέταρτα και εικοσάλεπτα ή αν είναι ακόμα πιο παραδόπιστες/λεπτό, είναι άτιμη φάρα, ακόμα και αν ξερουν για παράδειγμα πως έχεις πληρώσει για μια ώρα σε στούντιο ή αλλού, θα προσπαθήσουν να σφυρίξουν νωρίτερα την ''λήξη κάθε αγώνα''. Είναι η μεσάζουσα φάτσα που θα δω για να πηδήξω,δεν θέλω καμία συναλλαγή μαζί τους. Λίγες είναι οι ξηγημένες, χαιρομαι που σε βρίσκουν συμφωνο οι απόψεις για την αναζήτηση σε ''value for money''/
????????
Τι έγινε ρε τύποι; Η Έρη εκδίδει την γάτα της;
Πιο πολύ κοινοτυπίες. Σου πετάει ότι το ξεκίνησε και στην Αγγλία και ότι τώρα το προσφέρει στην Ελλάδα (από επαγγελματικής άποψης και μόνο αυτή τη περίοδο ηλίθια κίνηση). Αλλά αυτό που μου τη σπάει, όχι μόνο σ αυτή, είναι ότι λέει αναλ +30 αλλά για φυσιολογικά μεγέθη. Μου τη σπάει γιατί αν θα γαμήσεις κώλο εξαρτάται απλά και μόνο στις ορέξεις της κοπέλας. Και επειδή την έχω πατήσει 2-3 φορές όσες μου λένε "ανάλογα το μέγεθος" απαιτώ να μου απαντήσουν μ ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ και όχι με ναι, ίσως, θα δούμε, θα βγάλω μεζούρα και παχύμετρο κτλπ. Έχω φάει άκυρα και βρισίδια αλλά όταν θέλω να γαμήσω κώλο θέλω να γαμήσω κώλο και όχι να παίξω τζόκερ και ΑΝ μου κάτσειΠρέπει να είναι πραγματική. Αν διαβάσεις τα "ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ" μόνο μια πραγματική ελλενηνίδα θα μπορούσε να γράψει αυτό τον εμμετούλη.
Πιο πολύ κοινοτυπίες. Σου πετάει ότι το ξεκίνησε και στην Αγγλία και ότι τώρα το προσφέρει στην Ελλάδα (από επαγγελματικής άποψης και μόνο αυτή τη περίοδο ηλίθια κίνηση). Αλλά αυτό που μου τη σπάει, όχι μόνο σ αυτή, είναι ότι λέει αναλ +30 αλλά για φυσιολογικά μεγέθη. Μου τη σπάει γιατί αν θα γαμήσεις κώλο εξαρτάται απλά και μόνο στις ορέξεις της κοπέλας. Και επειδή την έχω πατήσει 2-3 φορές όσες μου λένε "ανάλογα το μέγεθος" απαιτώ να μου απαντήσουν μ ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ και όχι με ναι, ίσως, θα δούμε, θα βγάλω μεζούρα και παχύμετρο κτλπ. Έχω φάει άκυρα και βρισίδια αλλά όταν θέλω να γαμήσω κώλο θέλω να γαμήσω κώλο και όχι να παίξω τζόκερ και ΑΝ μου κάτσει
αποκλειεται να παιρνουν τοσα εκτος αν αναφερεσαι στις ακριβες . σ ολες τις δουλεεις το μεγαλυτερο μερος το παιρνει το μπος κ οχι ο υπαλληλος .και να μην το είχες, θα στο θυμιζαν αυτές,
οι τιμές εκει κυμαίνονται.
Ανάλυση
Σε κάθε ραντεβού από γραφεία οι περισσότερες δουλεύουν με 60αρια-κέρδος/ραντεβού, αν εξαιρέσουμε άλλες που δουλευύουν για 80-100,
στα ρδέλα επίσης, όσοι τις κλείνουν για μία ώρα ( τραγικοί όσοι πάνε για αγκαλίτσες και όχι για δυνατό κρεβάτι) το ίδιο ποσό παίρνει, δηλαδή 60, γι`αυτό πιστεύω πως μέχρι 130-150 δίωρο αυστηρά
τα στούντιο, από το 2008 και μετά τα γείωσα εντελώς. Αν αποφασίσεις να περάσεις καλά, βάζεις άλλο ένα γαμημένο πενηντάρικο συν κανά εικοσαρικάκι ακόμα κ περνάς ζάχαρη με το βιζιτόνι σου, τουλάχιστον για μία ώρα, ούτε τσατσάδες, ούτε πόρτες, ούτε να ακούς τις ''καλησπέρες''.
Στακυριλέ και με χαρτιά άδειας λειτουργειας μπουρδέλαστουντιο χρεώνουν 200αρες την ώρα...
πληρώνει ακόμα κόσμος 50άρια κ 80αρια για 15λεπτες ''αρπαχτές''????
συμφωνω ωραια τα λεςΜε τη διαφορά ότι κανονικά μπος θα έπρεπε να είναι η πουτάνα, ο νταβατζής είναι παράσιτο, στη πραγματικότητα δε προσφέρει τίποτα, απομυζά από την εργασία άλλων. Και μη πει κανείς για οδηγούς, τηλεφωνήτριες κτλ οποιαδήποτε κοπέλα θα μπορούσε να το οργανώσει μόνη της. Οπότε το 50-70% που παίρνουν οι νταβάδες είναι καθαρή ληστεία και ανεβάζει το κόστος χωρίς λόγο.
Kάποια πληροφορία?
Δέν βρίσκω κάτι για τις φωτό.
τα στούντιο, από το 2008 και μετά τα γείωσα εντελώς. Αν αποφασίσεις να περάσεις καλά, βάζεις άλλο ένα γαμημένο πενηντάρικο συν κανά εικοσαρικάκι ακόμα κ περνάς ζάχαρη με το βιζιτόνι σου, τουλάχιστον για μία ώρα, ούτε τσατσάδες, ούτε πόρτες, ούτε να ακούς τις ''καλησπέρες''.
Στακυριλέ και με χαρτιά άδειας λειτουργειας μπουρδέλαστουντιο χρεώνουν 200αρες την ώρα...
πληρώνει ακόμα κόσμος 50άρια κ 80αρια για 15λεπτες ''αρπαχτές''????
σωστα τα λες. και εγω εχω βαλει χ στα στουντιο αν παω καμια φορα ειναι για τα χοντρα και με απλο προγραμμα 50 ευρω και καμια φορα αν εχω ορεξη κανω τον δυσκολο και το κατεβαζουν και στα 40 ευκολα. χιλιες φορες βιζιτες ακομα και με κακη βιζιτα καλητερα θα περασεις απο στουντιο.
τωρα για αυτο που ειπα παραπανω ειχαμε επιτυχια !! εκανα προταση στα 120 φουλ 2ορο σε χοτελ μου εδωσε τηλ της αναπαντητη και μου εστειλε μυν. και εχουμε ραντεβου σημερα. θα κανω και μια ταριφια γιατι δεν εχει αμαξι!!
σωστα τα λες. και εγω εχω βαλει χ στα στουντιο αν παω καμια φορα ειναι για τα χοντρα και με απλο προγραμμα 50 ευρω και καμια φορα αν εχω ορεξη κανω τον δυσκολο και το κατεβαζουν και στα 40 ευκολα. χιλιες φορες βιζιτες ακομα και με κακη βιζιτα καλητερα θα περασεις απο στουντιο.
τωρα για αυτο που ειπα παραπανω ειχαμε επιτυχια !! εκανα προταση στα 120 φουλ 2ορο σε χοτελ μου εδωσε τηλ της αναπαντητη και μου εστειλε μυν. και εχουμε ραντεβου σημερα. θα κανω και μια ταριφια γιατι δεν εχει αμαξι!!