ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.346
- Πόντοι
- 506
ξερουμε κατι για αυτην?
έτοιμοςτηλ. παρακαλώ. υποθέτω ότι δουλεύει!
μηπως υπαρχει η σελιδα για καμια φωτογραφια της κοπελας; γιατι ο συνδεσμος δεν δουλευει πλεον....ή μηπως σταματησε;
κάνε την πρότασή σου, δεν έχεις να χάσεις κάτι, όχι και κανά παράλογο ποσό αφού δικά της θα είναι, άντε και του οδηγου που θα την πάει-φέρει κανά 20αρι, μαξιλάρι μαξ μέχρι 150 για δίωρο, μπουρδελοκόριτσο μουνίτσα είχε δεχθεί πάντως πριν 3 χρόνια και πήγαμε σε χοτέλι στην Πατησίωνσορρυ εξαρχης αν ειναι λιγο εκτος θεματος . εχει καταφερει κανενας να ψησει στουντιοκοριτσο για ραντεβου εκτος στουντιο με δωρακι? γιατι εχω κατι υποψην μου και δεν θελω να φαω ξυλο
money talks,bullshit walks μιστερ... κ αν σου κατσει εκτος στουντιο ΜΗΝ την αναφερεις εδω μεσα ονομαστικα θα την καψεις κ θα τη χασεις...σορρυ εξαρχης αν ειναι λιγο εκτος θεματος . εχει καταφερει κανενας να ψησει στουντιοκοριτσο για ραντεβου εκτος στουντιο με δωρακι? γιατι εχω κατι υποψην μου και δεν θελω να φαω ξυλο
money talks,bullshit walks μιστερ... κ αν σου κατσει εκτος στουντιο ΜΗΝ την αναφερεις εδω μεσα ονομαστικα θα την καψεις κ θα τη χασεις...
κάνε την πρότασή σου, δεν έχεις να χάσεις κάτι, όχι και κανά παράλογο ποσό αφού δικά της θα είναι, άντε και του οδηγου που θα την πάει-φέρει κανά 20αρι, μαξιλάρι μαξ μέχρι 150 για δίωρο, μπουρδελοκόριτσο μουνίτσα είχε δεχθεί πάντως πριν 3 χρόνια και πήγαμε σε χοτέλι στην Πατησίων
σορρυ εξαρχης αν ειναι λιγο εκτος θεματος . εχει καταφερει κανενας να ψησει στουντιοκοριτσο για ραντεβου εκτος στουντιο με δωρακι? γιατι εχω κατι υποψην μου και δεν θελω να φαω ξυλο
Φυσικά και παίζει τύπε. Βοηθάει να την έχεις δει 2-3 φορές στο studio για να σε θυμάται, να σε έχει κόψει οκ και να μη σε θεωρεί βαλτό από το νταβατζή του studio. Πρότεινέ το διακριτικά και ευγενικά, ότι θα προτιμούσες άνεση χρόνου χωρίς βιασύνες, κουδούνια να βαράνε, σε κάποιο ρεπό της. Αν δεχθεί και δεν είναι αρπακτικό, δε θα σου ζητήσει τρελά φράγκα, θέσε εσύ το όριο (να έχεις καταλήξει στο μυαλό σου μέχρι πόσα δίνεις, που θέλεις να τη συναντήσεις, δεν έχεις πολύ χρόνο να το συζητήσεις, καλό είναι να δείχνεις κατασταλαγμένος, ξέρεις τι θέλεις και γουστάρεις). Έχε έτοιμο ένα μικρό χαρτάκι με το νούμερό σου και δώστο αν τη δεις θετική. Υπόψη ότι εκείνη τη στιγμή μπορεί να μη σου απαντήσει, σημασία έχει να μη το ξεκόψει και να πάρει το νούμερο. Αν σου κάτσει καλή περίπτωση τύφλα να' χει το καλύτερο cg. Εννοείται ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν αναφέρεις κοπέλα ή studio.
και να μην το είχες, θα στο θυμιζαν αυτές,αυτο το δωρακι ειχα και εγω στο μυαλο μου
και να μην το είχες, θα στο θυμιζαν αυτές,
οι τιμές εκει κυμαίνονται.
Ανάλυση
Σε κάθε ραντεβού από γραφεία οι περισσότερες δουλεύουν με 60αρια-κέρδος/ραντεβού, αν εξαιρέσουμε άλλες που δουλευύουν για 80-100,
στα ρδέλα επίσης, όσοι τις κλείνουν για μία ώρα ( τραγικοί όσοι πάνε για αγκαλίτσες και όχι για δυνατό κρεβάτι) το ίδιο ποσό παίρνει, δηλαδή 60, γι`αυτό πιστεύω πως μέχρι 130-150 δίωρο αυστηρά
τα στούντιο, από το 2008 και μετά τα γείωσα εντελώς. Αν αποφασίσεις να περάσεις καλά, βάζεις άλλο ένα γαμημένο πενηντάρικο συν κανά εικοσαρικάκι ακόμα κ περνάς ζάχαρη με το βιζιτόνι σου, τουλάχιστον για μία ώρα, ούτε τσατσάδες, ούτε πόρτες, ούτε να ακούς τις ''καλησπέρες''.ευχαριστω ολους για τις συμβουλες. αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι η μαλακια με το ανεβασμα της μουσικης στα στουντιο λες και εγω ειμαι μα λα κας και δεν καταλαβαινω, μου εχουν κοψει το τελειωμα 2-3 φορες ετσι. την κοπελα την εχω και με ξερει αρκετα καλα ελπιζω να δεχτει γιατι ειναι κριμα για τις μαλακιες που κανουν στα στουντιο να μην γουσταρουμε και οι δυο, ειπα και παραπανω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να καψω την κοπελα. θα ενημερωσω απλα για την εξεληξη
ορισμένες τις κουμαντάρουν κάτι χαμηλού επιπέδου βαλκάνιοι και δουλεύουν, σε Δ Εθνικής γραφεία με 30αρια το ραντεβούενα καλλ γκερλ μου ειχε πει οτι δουλευει στο γραφειο για 25% απο το καθε ραντεβου και μου ειχε φανει ξεφτιλα
τα στούντιο, από το 2008 και μετά τα γείωσα εντελώς. Αν αποφασίσεις να περάσεις καλά, βάζεις άλλο ένα γαμημένο πενηντάρικο συν κανά εικοσαρικάκι ακόμα κ περνάς ζάχαρη με το βιζιτόνι σου, τουλάχιστον για μία ώρα, ούτε τσατσάδες, ούτε πόρτες, ούτε να ακούς τις ''καλησπέρες''.
Στακυριλέ και με χαρτιά άδειας λειτουργειας μπουρδέλαστουντιο χρεώνουν 200αρες την ώρα...
πληρώνει ακόμα κόσμος 50άρια κ 80αρια για 15λεπτες ''αρπαχτές''????
τα στούντιο, από το 2008 και μετά τα γείωσα εντελώς. Αν αποφασίσεις να περάσεις καλά, βάζεις άλλο ένα γαμημένο πενηντάρικο συν κανά εικοσαρικάκι ακόμα κ περνάς ζάχαρη με το βιζιτόνι σου, τουλάχιστον για μία ώρα, ούτε τσατσάδες, ούτε πόρτες, ούτε να ακούς τις ''καλησπέρες''.
Στακυριλέ και με χαρτιά άδειας λειτουργειας μπουρδέλαστουντιο χρεώνουν 200αρες την ώρα...
πληρώνει ακόμα κόσμος 50άρια κ 80αρια για 15λεπτες ''αρπαχτές''????
Όπως τα λέει ο τύπος, συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Πάντως για να πω την αμαρτία μου μία στο τόσο επισκέπτομαι στοχευμένα, υπάρχουν κάποιες κοπέλες που απλά θέλω την εμπειρία μαζί τους παρόλο που ξέρω ότι είναι αρπακτή του κερατά. Οι σωστές κοπέλες, και είναι πραγματικά λίγες ακόμα και σε συνθήκες studio είναι εντάξει και super (στα πλαίσια του τέταρτου/εικοσάλεπτου πάντα), πραγματικά κρίμα που δε παίζουν σε επίπεδο cg. O βασικότερος εχθρός είναι οι τσατσάδες, ακόμη και να θέλει να κάτσει η κοπέλα λίγο παραπάνω θα σου σπάσουν τα αρχίδια.