spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
διαφοροποιηθηκε το target group ρε συ!!...αχαχαχαχαχΑυτό είναι η απολυτη ξεφτιλα. Να ενημερωνει άλλος τον guru13 !!!!!!
διαφοροποιηθηκε το target group ρε συ!!...αχαχαχαχαχΑυτό είναι η απολυτη ξεφτιλα. Να ενημερωνει άλλος τον guru13 !!!!!!
συναγωνιστές αφού ζητάω τη γνώμη σας καταλαβαίνω ότι πρέπει να βάλω κι εγώ κάτι στο παιχνίδι αν και μόνο συμπληρωματικά απ'οτι έχουν πει ήδη άλλοι πολλοί πιο παλαιοί και έμπειροι παίκτες. Όπως έχω πει και σε άλλα θέματα δεν είμαι ελεύθερος σκοπευτής, αλλά παίζω αντάρτικο, δεν είμαι στουντιάκιας και προτιμώ τα λίγα και εκλεκτά. Δεν με παίρνει από πολλές πλευρές (οικονομικά, παντόφλα, αντοχή 45 γαρ) να κάνω παραπάνω από δύο ραντεβού το μήνα γι αυτό και προετοιμάζω όσο μπορώ το χτύπημα. Αναρωτιέμαι με αυτά που βλέπω εδώ μέσα πως γίνεται και κάποιοι έχουν τόση ποικιλία στο μενού τους πόσο πιά budget έχετε ρε παίχτες?
Τεσπα maria-anna λοιπόν έπαιξα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από (1) anal μετά χαράς της κι όχι αναγκαστικά επειδή το έχει στο πρόγραμμα και (2) πολύ καλή κοπέλα, ξέχασε τελείως το ρολόι της και είχε αρκετά κέφια (και πριν και μετά). Μπαίνει εύκολα στα στανταράκια μου ειδικά αν θέλω να πάρω πίσω σύστημα μόνο αρνητικό ότι υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στα 100€.
Στοχεύω σε Αννα110 (θα τη βάλω στα 4 να μην έχουν τα νύχια της πρόσβαση πάνω μου), Betoyla, Δήμητρα25, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας βοηθήσει. Ξέρω δεν αγοράζω αυτοκίνητο να κάνω συγκριτικά τεστ και να ψηρίζω τη μαιμού αλλά είπαμε χτυπάμε με καθαρό μυαλό και σύνεση
Κράτα μικρό καλάθι για Δήμητρα25, εμένα μου ήρθε με διάθεση ξεπέτας, άλλοι βέβαια έχουν περάσει πολύ καλά, αλλά όπως και να έχει φάουλ.
Betoyla σε ποιαν αναφέρεσαι;
ξερουμε τι παιζει εδώ?
Mαλλον την καλομαθαν μερικοι...!Παντως με μενα ηταν μια χαρα στον 2ο γυρο φορεσε το ρολοι και ψιλοκοιταζε την ωρα....ηταν οντως βιαστηκη αλλα τελειωσε οτι αρχισε κανονικα.δημηητρα25 μια απο τα ιδια και σε μενα....πολυ μετρια φαση....και τιποτα το ιδιαιτερο γενικοτερα.....υποθετω πως αναφερεται στην μπετουλα που με εχεσε που δινει το κινητο της μονο μεσω skype....
η αννα λενε οτι εχει βελτιωσει τις υπηρεσιες της...δεν εχω ιδεα....αλλα με μια επεμβασουλα στο στηθος κατι θα εκανε...τωρα δυσκολα...
Μια ζητουσε fb να τσεκαρει πρωτα....!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚαλά η άλλη δίνει τηλέφωνο μέσω skype; Σε λίγο θα μας ζητάνε και βιογραφικό.
Δεν φταίει αυτή αν όντως έτσι είναι. Φταίνε ολοι αυτοί που μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία.....
Μια ζητουσε fb να τσεκαρει πρωτα....!ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Με ενοχλεί ιδιαίτερα η κουτοπονηριά. Καταλαβαίνω αμέσως, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι, πότε μια κοπέλα προσπαθεί να ροκανίσει χρόνο. Επίσης με χαλάει απίστευτα η κλάψα. Οι περισσότεροι κουβαλάμε ένα σωρό πίσω μας, πέρα από το γαμήσι θέλουμε να ξεχάσουμε τα άλλα για λίγο, να ξεφύγουμε, το τελευταίο που θέλω είναι να φορτώνομαι και άλλα εκείνη την ώρα. Στα πλαίσια της πονηριάς και της ξεπέτας και αυτό (και το πιθανότερο 99% παραμύθα). Αν έχει πρόβλημα με τη δουλειά κάποια ας μην την κάνει, αν της έχει συμβεί κάτι εκείνη την ημέρα ας μη κάνει ραντεβού, τα λεφτά μια χαρά τα παίρνουν πάντως.
Δυστυχώς για αυτές κουβαλάμε αρκετές εμπειρίες και γνωρίζουμε πως συμπεριφέρεται μια κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της, τον πελάτη και τα χρήματα που παίρνει.
Να είναι πουτάνα κάποια είναι δουλειά, πουτανιά είναι στοιχείο του χαρακτήρα και δεν αλλάζει είτε την κάνει κάποια είτε δεν την κάνει τη δουλειά.
σε λαθος ποστ το εβαλα σορρυ παιδιαανακοινωνη καλο πρόγραμμα με πρωκτικο σε λογικη τιμη ελπιζω να μην είναι καμια φαρσα από κανα αγορακι
Τελικα ρε παιδια για Δημητρα25 αξιζει να τιμηθει το μωρο? η οχι? γιατι , χαθηκε η μπαλα?Κράτα μικρό καλάθι για Δήμητρα25, εμένα μου ήρθε με διάθεση ξεπέτας, άλλοι βέβαια έχουν περάσει πολύ καλά, αλλά όπως και να έχει φάουλ.
Betoyla σε ποιαν αναφέρεσαι;
Πιστευω ειναι θεμα διαθεσης....εκεινης της στιγμης...! Δοκιμασε να μαθεις..!Τελικα ρε παιδια για Δημητρα25 αξιζει να τιμηθει το μωρο? η οχι? γιατι , χαθηκε η μπαλα?
είναι και λίγο παλαβή όμως..........εδω μαγκες η αλλη το πηγε 70 ευρω με full προγραμμα για 1 ωρα...η οποια ζηταγε αρκετα παραπανω παλιοτερα...100 νομιζω ητανε μονο το απλο αν δεν κανω λαθος...
βαρανε μυγες οι περισσοτερες....
είναι και λίγο παλαβή όμως..........