Νέα

Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Μηνύματα
938
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
Aν σου αρέσουν οι γεματούλες, εγώ στην προτείνω. Αρχικά είχα προσπαθήσει πριν από αρκετό καιρό, αλλά είχαμε μπερδευτεί με τα mail και την άφησα. Έκανα μια προσπάθεια ξανά μπας και βγάλω άκρη γιατί διάβασα κάποιον συναθλητή να λέει ότι είχε άμεση απάντηση και κανόνισμα. Και αυτή τη φορά, όντως ανταποκρίθηκε. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και κανονίσαμε συνάντηση ή οποία πραγματοποιήθηκε πολύ πρόσφατα. Μου έδωσες και την ευκαιρία, μιας και θα έγραφα ούτως ή άλλως δυο λόγια για ενημέρωση. Λοιπόν, με πέντε κουβέντες για να μην μακρηγορώ :
Θετικά : Νέα, ζουμερή, με φανταστικό στήθος (και στην όψη και στην αίσθηση), ορεξάτη, ωραία γλωσσόφιλα, συνεννοήσιμη, συζητήσιμη, συνεπής στην ώρα της και χωρίς βιασύνες και κοιτάγματα ρολογιού.
Αρνητικά : Τα 100 Ευρώ τηρουμένων των αναλογιών είναι πολλά. Κοντούλα. Όχι ιδιαίτερα ενεργητική. Περιμένει απλά να ακολουθήσει.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν πολύ θετικές εντυπώσεις. Κοπέλα της διπλανής πόρτας είναι και στην εμφάνιση και στην συμπεριφορά.
Πάντως να ξέρεις ότι πάντα οι φώτο και η κάμερα γενικά προσθέτουν όγκο. Δεν είναι και τόσο παχουλή όσο φαίνεται και επαναλαμβάνω ότι το στήθος είναι ποίημα..............

Σύντομος και περιεκτικός  :rockon:
 

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Μηνύματα
6.599
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Λυπούμαστε, η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη

Μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε ή να έχει αφαιρεθεί η σελίδα.

Χάνεις και εμένα με έκαναν add, πολύ καύλα οι φωτογραφίες, ψήνομαι.
 

dimisabsolut

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
150
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστές αφού ζητάω τη γνώμη σας καταλαβαίνω ότι πρέπει να βάλω κι εγώ κάτι στο παιχνίδι αν και μόνο συμπληρωματικά απ'οτι έχουν πει ήδη άλλοι πολλοί πιο παλαιοί και έμπειροι παίκτες. Όπως έχω πει και σε άλλα θέματα δεν είμαι ελεύθερος σκοπευτής, αλλά παίζω αντάρτικο, δεν είμαι στουντιάκιας και προτιμώ τα λίγα και εκλεκτά. Δεν με παίρνει από πολλές πλευρές (οικονομικά, παντόφλα, αντοχή 45 γαρ) να κάνω παραπάνω από δύο ραντεβού το μήνα γι αυτό και προετοιμάζω όσο μπορώ το χτύπημα. Αναρωτιέμαι με αυτά που βλέπω εδώ μέσα πως γίνεται και κάποιοι έχουν τόση ποικιλία στο μενού τους πόσο πιά budget έχετε ρε παίχτες?
Τεσπα maria-anna λοιπόν έπαιξα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από (1) anal μετά χαράς της κι όχι αναγκαστικά επειδή το έχει στο πρόγραμμα και (2) πολύ καλή κοπέλα, ξέχασε τελείως το ρολόι της και είχε αρκετά κέφια (και πριν και μετά). Μπαίνει εύκολα στα στανταράκια μου ειδικά αν θέλω να πάρω πίσω σύστημα μόνο αρνητικό ότι υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στα 100€.
Στοχεύω σε Αννα110 (θα τη βάλω στα 4 να μην έχουν τα νύχια της πρόσβαση πάνω μου), Betoyla, Δήμητρα25, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας βοηθήσει. Ξέρω δεν αγοράζω αυτοκίνητο να κάνω συγκριτικά τεστ και να ψηρίζω τη μαιμού αλλά είπαμε χτυπάμε με καθαρό μυαλό και σύνεση
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.370
Κριτικές
2
Like
1.421
Πόντοι
216
Mαλακία ρε γαμώτο ..'οποτε προσπαθούσα να την συναντήσω δεν μπορούσε !
Ατυχος
Στο 80άρι αξίζει άραγε

Προσωπικη αποψη τυπε , εχει πολυ καλυτερα σε αυτη την τιμη σε εμφανιση (μακραν) αλλα γιατι οχι και σε αποδοση !!!
 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.726
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
οποιος παρει τηλ,για τιμες και κολπα ας ενημερωσει...
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom