company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.616
- Πόντοι
- 30.558
για να μη με παρεξηγήσειTo λίγο τί το ήθελες??...
για να μη με παρεξηγήσειTo λίγο τί το ήθελες??...
Πιστευω ειναι θεμα διαθεσης....εκεινης της στιγμης...! Δοκιμασε να μαθεις..!
Δηλαδη αν πω ότι είναι πολύ παλαβη , θα με παρεξηγησει αφόρητα ?για να μη με παρεξηγήσει
Δηλαδη αν πω ότι είναι πολύ παλαβη , θα με παρεξηγησει αφόρητα ?
με δυο-τρεις Amstel θα σε συγχωρέσειΔηλαδη αν πω ότι είναι πολύ παλαβη , θα με παρεξηγησει αφόρητα ?
Δυστυχώς στην κατηγορία (80/100 €) Γιάννη οι περισσότερες είναι άβυζες ή μικρό στήθος. Η Δήμητρα μάλλον είναι ο ορισμός του flat στήθους δεν νομίζω να έχω ξαναπάρει κάποια με τόσο μικρό στην ουσία ανύπαρκτο. Άννα έχει μικρό στήθος, από συμμετοχή μια χαρά είναι. H Annie επίσης πολύ μικρό στήθος. Η Elly έγραφαν τριάρι στις κριτικές, ενάμιση θα έλεγα (μια χαρά πάντως η κοπέλα στο service).
Καλά η άλλη δίνει τηλέφωνο μέσω skype; Σε λίγο θα μας ζητάνε και βιογραφικό.
70 η κορη και 80 η μαμά της-γκιλφ Λίλυ-?εδω μαγκες η αλλη το πηγε 70 ευρω με full προγραμμα για 1 ωρα...η οποια ζηταγε αρκετα παραπανω παλιοτερα...100 νομιζω ητανε μονο το απλο αν δεν κανω λαθος...
βαρανε μυγες οι περισσοτερες....
Eγω περασα καλα αλλα για 100+20χοτελ ειναι πολλα.Ισως στα 80+20χοτελ να την εβλεπα ποιο συχνα.Όπως τα λέει ο φίλος. Οι κριτικές και τα σχόλια δίνουν μια γενική εικόνα. Όλα τα άλλα από κοντά, μόνο εσύ ο ίδιος θα δεις αν σου κάνει ή όχι. Πέρα πάντως από τη στιγμή είναι και ο πήχης των απαιτήσεων που θέτει κάποιος.
Κατανοητος και σεβαστος ο προβληματισμος σου.συναγωνιστές αφού ζητάω τη γνώμη σας καταλαβαίνω ότι πρέπει να βάλω κι εγώ κάτι στο παιχνίδι αν και μόνο συμπληρωματικά απ'οτι έχουν πει ήδη άλλοι πολλοί πιο παλαιοί και έμπειροι παίκτες. Όπως έχω πει και σε άλλα θέματα δεν είμαι ελεύθερος σκοπευτής, αλλά παίζω αντάρτικο, δεν είμαι στουντιάκιας και προτιμώ τα λίγα και εκλεκτά. Δεν με παίρνει από πολλές πλευρές (οικονομικά, παντόφλα, αντοχή 45 γαρ) να κάνω παραπάνω από δύο ραντεβού το μήνα γι αυτό και προετοιμάζω όσο μπορώ το χτύπημα. Αναρωτιέμαι με αυτά που βλέπω εδώ μέσα πως γίνεται και κάποιοι έχουν τόση ποικιλία στο μενού τους πόσο πιά budget έχετε ρε παίχτες?
Τεσπα maria-anna λοιπόν έπαιξα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από (1) anal μετά χαράς της κι όχι αναγκαστικά επειδή το έχει στο πρόγραμμα και (2) πολύ καλή κοπέλα, ξέχασε τελείως το ρολόι της και είχε αρκετά κέφια (και πριν και μετά). Μπαίνει εύκολα στα στανταράκια μου ειδικά αν θέλω να πάρω πίσω σύστημα μόνο αρνητικό ότι υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στα 100€.
Στοχεύω σε Αννα110 (θα τη βάλω στα 4 να μην έχουν τα νύχια της πρόσβαση πάνω μου), Betoyla, Δήμητρα25, όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας βοηθήσει. Ξέρω δεν αγοράζω αυτοκίνητο να κάνω συγκριτικά τεστ και να ψηρίζω τη μαιμού αλλά είπαμε χτυπάμε με καθαρό μυαλό και σύνεση
Μηπως ειναι για παραπανω απο μια ωρα;(γραφει χωρις βιασυνη)
Η Δήμητρα αξίζει με τρελά και όμορφο κορίτσι....Τελικα ρε παιδια για Δημητρα25 αξιζει να τιμηθει το μωρο? η οχι? γιατι , χαθηκε η μπαλα?
για αυτό υπάρχουν οι κριτικές και οι γνώμες από τα μέλη που συμβουλεύουν, διότι για κάποιους τα 100 ευρώ μπορεί να περισσεύουν για την πλειονότητα όμως όχιβρε φιλε παρε δοκιμασε και θα δεις αν σου κανει.....δεν θα δωσεις και καμια περιουσια
για αυτό υπάρχουν οι κριτικές και οι γνώμες από τα μέλη που συμβουλεύουν, διότι για κάποιους τα 100 ευρώ μπορεί να περισσεύουν για την πλειονότητα όμως όχι
πριν λιγες μερες αναρτηθηκε μια μια πολυ ζεστη κριτικη στους απεναντι για την κυρια ¨Ξεχωριστο λαδι".
καλησπερα ξερουμε κατι για αυτο μωρο ?πριν λιγες μερες αναρτηθηκε μια μια πολυ ζεστη κριτικη στους απεναντι για την κυρια ¨Ξεχωριστο λαδι".
Κατι αλλο δεν ξερω.