erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Νευροκαβαληκεμα νευροκαβαληκεμα ??πρέπει να είναι πάρε τηλ πρώτα, είχαμε μιλήσει πριν δυο ημέρες
Νευροκαβαληκεμα νευροκαβαληκεμα ??πρέπει να είναι πάρε τηλ πρώτα, είχαμε μιλήσει πριν δυο ημέρες
Όπως λέει στο τηλέφωνο,"είναι ελεύθερη σχέση με μασάζ,ελεύθερο στοματικό,69 στα 50 ευρώ για μία ώρα",είναι 30 χρόνων και τα ραντεβού τα κάνει στο σπίτι της στην Αττική.
αυτή είναι μεγάλη ξεπέτα φιλε μακριά κ εγω ήθελα να παω αλλά φίλοι απο εδω μεσα μου είπαν μακριά ..κ παίζει την ώρα που της τον περνάς να είναι πισω από καμιά πόρτα ο άντρας της κ να βλέπει χε χε..
Παντως αν εννοεις αρχηγε την αγγελια της...εχει κατεβει. Χανω κατι αλλο?Λίγη παρατηρητικότητα αρκεί.
Θα σε ενημερώσω με πμ πάντως
χανεις αν δεις το λινκ της αγγελειας στο τελειωμα εχει τον τιτλο κ το τηλ.Παντως αν εννοεις αρχηγε την αγγελια της...εχει κατεβει. Χανω κατι αλλο?
Σωστο!χανεις αν δεις το λινκ της αγγελειας στο τελειωμα εχει τον τιτλο κ το τηλ.
Παιδιά καλησπέρα. Εχεις κάποιος καμία πρόταση για σήμερα? Μεταξύ 60-80 ευρώ? Και επίσης, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τηλέφωνα από αυτό και αυτό ?
Σε ποιους κλειστούς κύκλους ρε παίχτη θέλεις να μπεις;
Εδώ μ' όλες όσες έχουν αναφερθεί τελευταία όλο το θρεντ πρέπει να αλλάξει ονομασία και να λέγεται "Ανεξάρτητα μπάζα"...
Σε ποιους κλειστούς κύκλους ρε παίχτη θέλεις να μπεις;
Εδώ μ' όλες όσες έχουν αναφερθεί τελευταία όλο το θρεντ πρέπει να αλλάξει ονομασία και να λέγεται "Ανεξάρτητα μπάζα"...
Και τα δυο φιλος ειναι πολυ καυλιαρικα μωρα! Εγω θα ελεγα Αφροδιτη με διαφορά στηθους....Παιδιά καλησπέρα. Εχεις κάποιος καμία πρόταση για σήμερα? Μεταξύ 60-80 ευρώ? Και επίσης, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τηλέφωνα από αυτό και αυτό ?
Και τα δυο φιλος ειναι πολυ καυλιαρικα μωρα! Εγω θα ελεγα Αφροδιτη με διαφορά στηθους....
καλημέρα.
ξέρουμεκάτι για αυτό????
H φωτό καθαρή βγαίνει αλλά δεν μιάζει για καθαρη.....
...στουντιο...Καλημέρα
Κάποιος που να έχει συναντήσει τη δεσποινίδα να μας πει τις εντυπώσεις του;