kordinichriss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
ρε παιδες τι γραφετε ? δεν βλεπουμε τιποτα
κατι συμβαινει στο προφιλ σρε παιδες τι γραφετε ? δεν βλεπουμε τιποτα
η φιλη της ντανιελα ψαξε προς το τελος εχει και φωτοΕχει καποιος να προτεινει καμια κοπελα αλλα να ειναι μινιατουρα... πολυ μικρη σε υψος και σε διαστασεις.... οπως ειναι η jolie αλλα ακομα πιο μικροκαμωμενη...
ποιο κατω δε παιζει φιλε μετα πας αλλη κατηγοριαΝαι τις ειδα τις φωτο, αν υπαρχει ψαχνω ακομα κατι πιο μικροκαμωμενο να μπορει να το παρεις στα χερια σου και να το δεσεις φιογκο που λενε....
ποιο κατω δε παιζει φιλε μετα πας αλλη κατηγορια
Aλλη >?
Μη μου πεις νανους?
Ειχα πετυχει μια πιο παλια θα ηταν 1.5 μετρο το πολυ και 40 κιλα. Καλο καυλακι αλλα δυστυχως ηταν ενεργη για κανα δυο μηνες. Εξαφανιστηκε
βασικα νανο γκομενα ειχα καποτε στη δουλεια ηταν 1κ25 το πολυ αμα σ πω ρε φιλε οτι ηταν μες στη καυλα!!!! μαλιστα μια φορα ακουστηκε οτι ξεσκιστηκε με 2 ατομα παρτουζα τρελη και μεινανε μαλακες οι τυποι αλλα τη σουταρανε ητανε βρωμοστομη και εχουυν χαθει τα ιχνη τηςAλλη >?
Μη μου πεις νανους?
Ειχα πετυχει μια πιο παλια θα ηταν 1.5 μετρο το πολυ και 40 κιλα. Καλο καυλακι αλλα δυστυχως ηταν ενεργη για κανα δυο μηνες. Εξαφανιστηκε
φιλε αστο καλητερατι λεει ρε παιδες αυτο? το εχει κανενας παρει?
σορρυ αυτο ηθελα
φιλε αστο καλητερα
ωραια κορασιδα αλλα 50 και χωρις βιασυνη μου μυριζει μουφα
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός...ειδικά αυτή
Σαφώς και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και δυστυχώς έχει αποδειχτεί άπειρες φορές αλλά όσες φορές την έχω πάρει πέρασα καλά μαζί της. Ίσως κολλήσαμε σε θέμα χημείας....γιατί κατα καιρούς έχω διαβάσει ότι είναι πολύ διεκπαιρεωτική!Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός...ειδικά αυτή
εχεις σκεφτει οτι μπορει να σε εχει καψουρευτει ?Σαφώς και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και δυστυχώς έχει αποδειχτεί άπειρες φορές αλλά όσες φορές την έχω πάρει πέρασα καλά μαζί της. Ίσως κολλήσαμε σε θέμα χημείας....γιατί κατα καιρούς έχω διαβάσει ότι είναι πολύ διεκπαιρεωτική!
Ναι αμέ χαχαχα!! Αλλά οκ...όπως προείπα ίσως ήταν καθαρά θέμα χημείας με μένα τουλάχιστον! Εξάλλου πολλές φορές έχουν γραφτεί κακιές κριτικές για κάποιες κορασίδες και βγαίνουν συναγωνιστές και λένε ότι πέρασαν καλά... ;)εχεις σκεφτει οτι μπορει να σε εχει καψουρευτει ?