livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
Την ειχα παρει και πριν 2-3 μερες και μου ελεγε οτι κανει μαθηματα οδηγησης στη Γλυφαδα!!!!!
Την ειχα παρει και πριν 2-3 μερες και μου ελεγε οτι κανει μαθηματα οδηγησης στη Γλυφαδα!!!!!
καλα σου ειπε για να κανεις κράτηση να εισαι ο πρώτος που θα την πάρει. Θα ειναι κ σφιχτή ρε συ.εγω που πηρα το πρωι μου ειπε καποια που σηκωσε το τηλεφωνο ότι η κιουρια πηγε στην ουκρανια
θα ληψει 2 ευδομαδες και κατι τετοια
αν θελω μπορει να κρατησει το τηλεφωνο μου και θα με καλεσει όταν γυρισει
μορε δεν γιαμιομαστε λεω εγω
γιατι τυπε δεν εκανες βιντεοκληση?Ρε πουστη μου ολα τα χαζα εγω τα παιρνω τηλεφωνο???????????? Η αλλη χθες στα milf ηταν κουφη, δεν ακουγε........ :S
και τη κερδιζουν τυπε?Πάντως μας έχουν πάρει χαμπάρι και ρίχνουν άδεια για να μαζεύουν κόσμο στο περίμενε...
γιατι τυπε δεν εκανες βιντεοκληση?
αυτο δε παιζει εδω μεσαείναι να γελας
αλλα παρα ταυτα καπιος θα σκασει και θα εκθιασει το βρομομουνο στο τελος
επλογεςκαι τη κερδιζουν τυπε?
αυτο ειναι καινουριο του οπαπ?επλογες
αυτό κερδιζουν
αααααααααχαχαχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχααχαχααχαχααχα!!!!...πηρα τηλ....τρελη συζητηση ...κλαιω απο τα γελια...250 ευρω μονο πιπα,και +10 η δευτερη φορα..μου κανει..ειμαι καθηγητρια στην πιπα...η καλυτερη της αθηνας...για πηδημα,της λεω.?.μου λεει, για πηδημα οχι...της κανω,για πηδημα 60 ευρω?..μου λεει εννοειται μεσα ειμαι για 60 ευρω...δεν εχω αναγκη αλλωστε για τα χρηματα..αλλα οχι και με 25 να μας γαμησουνε και απο πανω....ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!!!!
αυτο ειναι καινουριο του οπαπ?
παιξτο καλυτερα και γραψτει στ αρχιδια σ θα σ ρθει και τσαμπαΛες να το παιξω over??????
καλα σου ειπε για να κανεις κράτηση να εισαι ο πρώτος που θα την πάρει. Θα ειναι κ σφιχτή ρε συ.
α καλα εισαι....γιατι οχι...μεγαλε guru να ανοιξουμε thread με τις πιο αστειες γελοιες αγγελιες?
ωραια κορασιδα αλλα 50 και χωρις βιασυνη μου μυριζει μουφατι λεει ρε παιδες αυτο? το εχει κανενας παρει?
σορρυ αυτο ηθελα
τι λεει ρε παιδες αυτο? το εχει κανενας παρει?
σορρυ αυτο ηθελα