spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σταματησε η κλελια.παιζει να στειλει καποιος σε πμ το τηλεφωνο της Κλελιας?Ευχαριστω
σταματησε η κλελια.παιζει να στειλει καποιος σε πμ το τηλεφωνο της Κλελιας?Ευχαριστω
Μάγκες καλησπέρα , να κάνω και εγω την ενημέρωση μου για την εμπειρία που είχα την προηγούμενη εβδομάδα , είχα γύρω στα 60€ για ξόδεψε και ψαχνόμουν , δεν κάθονται οι γνωστές λόγω δουλειάς ή δεν ξέρω και εγώ γιατί - ναντια , αννιτα, μαρίνα - και λέω να κανω το κασκαντεριλικι να πάρω την Μαρία , την κοπέλα που είχε προτείνει ο φίλος αττολ για να καταλάβετε ποια λέω... Το τηλεφωνο δεν το σηκωσε αλλα με πηρε μετα απο κανα μισαωρο ... Η κυρία ειναι γύρω στα 40 - αντε 38- , κάτω του μέτριου στο πρόσωπο κάτω του μέτριου στο σώμα ,ευγενέστατη παράταυτα , μου θύμιζε κατι καθηγήτριες που είχαμε βοηθητικές σε γαλλικά κλπ... Είπα να την δίωξη όταν την είδα αλλά είπα δεν γαμιεται ....
Για να μην κουράσω δεν έλεγε , πολυ αματουρι , πολυ συγκρατημένη δεν μου έβγαλε κατι για να ασχοληθώ ... Το μονο καλο ήταν ότι μου έκανε ένα ψιλομασαζάκι με λάδι το οποίο ήταν χαλαρωτικο .. Στην συνέχεια μια Πιπουλα λίγο πήδημα (χρονικά) και άντε στο καλό ... Τα κλάψαμε τα 60 αλλά πάμε για άλλα ... Η πλάκα ήταν όταν έφυγε με πήρε η αννιτα τηλ .. Χαχα ...
εμ σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν μπορείς να διαθέσεις πάνω από 60 πας σε studio να γαμήσεις και τουλάχιστον γαμάς ωραίο μουνί παρά κασκαντεριλίκι με call0-girl...άποψη μου
σας εχει τυχει να χτυπησετε συμπληρωμενη ωρα σε στουντιο ?
σας εχει τυχει να χτυπησετε συμπληρωμενη ωρα σε στουντιο ?
Εγω ποτέ .... Μια φορά πιάσαμε το 35λεπτο και άρχισε η τσστσα να βαράει το ταβάνι ... Ηταν παλιά σε στούντιο το σκηνικό σε κάθετο δρόμο της συγγρου κοντά παλιά που ήταν η autoplus ...xexe κορυφαίο σκηνικό
Εγώ έκλεισα 1 ώρα και κάτι με την Βικτώρια στο Λ.Αθηνών 204 αλλά είχα πληρώσει για 1 ωρα. Αυτό πιάνει.?σας εχει τυχει να χτυπησετε συμπληρωμενη ωρα σε στουντιο ?
Στην Αγνωστου Στρατιωτη ???
Ειλικρινά δεν θυμάμαι το στενό αλλά στον χάρτη τώρα που μπήκα ήταν αυτό ή επί της Ομήρου ... Στον πρώτο όροφο , άσπρο σπίτι απέξω .., πρέπει να ήταν χειμωνασ 2007 μετα απο καιρό έκλεισε
Εγώ έκλεισα 1 ώρα και κάτι με την Βικτώρια στο Λ.Αθηνών 204 αλλά είχα πληρώσει για 1 ωρα. Αυτό πιάνει.?
Αυτο που λεω εγω, ηταν ισογειο !!!
Αν και δεν είμαι στουντιάκιας, δεν μου αρέσει η ιδέα του κυριλέ "μπουρδέλου" ..... Δίνει αέρα ξεπετάγματος, νομίζω πώς με λίγα χρήματα παραπάνω αξίζει ένα call girl!!!
Σωστός, γι'αυτο και εγώ το έριξα μετά στα cgΑναλογικα τα στουντιο ειναι ακριβωτερα ,αν ζητησεις 1 ωρα και φουλ προγραμμα ,τοτε πιανεις τα 150-200 ευρω ,απλα τα κοριτσια ειναι πιο ωραια ,πιο μοντελα ,αλλα 50 ευρω το 15λεπτο περιπου αντε 20 λεπτα με απλο προγραμμα.
Αν και δεν είμαι στουντιάκιας, δεν μου αρέσει η ιδέα του κυριλέ "μπουρδέλου" ..... Δίνει αέρα ξεπετάγματος, νομίζω πώς με λίγα χρήματα παραπάνω αξίζει ένα call girl!!!
Αναλογικα τα στουντιο ειναι ακριβωτερα ,αν ζητησεις 1 ωρα και φουλ προγραμμα ,τοτε πιανεις τα 150-200 ευρω ,απλα τα κοριτσια ειναι πιο ωραια ,πιο μοντελα ,αλλα 50 ευρω το 15λεπτο περιπου αντε 20 λεπτα με απλο προγραμμα.
εισαι απ τους τυχερους αλλα συμβαινει οπως τα λες αναλογα ποιος εισαιΕξαρτάται σε πιο στούντιο πας πάντα... Έχω κάτσει σε στούντιο 1 ώρα πληρώνοντας ένα 50αρικο απλό πρόγραμμα και μέσα στο δωμάτιο έπαιξε 69 και ακάποτη πίπα. Εξαρτάται βέβαια και πόσο συχνός πελάτης είσαι φυσικά αλλά και από την κοπέλα.