thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
καλησπέρα σας παλικάρια....
για τις παρακάτω τι ξέρουμε ????? ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!
καλησπέρα σας παλικάρια....
Ελα μωρε. Ο τυπος απ τις πολλες κριτικες που εχει γραψει μπερδεψε τις Βανεσσες.Οχι τυπε, αυτη ειναι κρυοκωλη Ελλεινιδα 40++ (λεει 35.)
για ελενα εχω γραψει εδωκαλησπέρα σας παλικάρια....
Ελα μωρε. Ο τυπος απ τις πολλες κριτικες που εχει γραψει μπερδεψε τις Βανεσσες.
[/quote
...για να βοηθησω...βανεσα ελληνιδα-βανεσσα ρουμανα...στανταρ 2...σε αποδοση και εμφανιση τουλαχιστον...
για ελενα εχω γραψει εδω
μακρια!!!!!!
αν αυτην στην φωτο την δευτερη ηταν ενα καυλακι που βρηκα γςματουλα αν την δειτε καλα κα την εψυσα για 4ωρη παρτουζα με 60 το κεφαλι για 4 ωρες να τρωει 5 πουτσες και μου λεει το θελωωωω....οσοι δεν εχουν προβλημα με τις χοντρουλες εδω ειμαι...αντε γυρισα και θα ξανα γραψουμε ιστορια...
φίλε μου σε ευχαριστώ ......
αλλα σε αυτο το link που εχεις στείλει δεν εχο δει κάτι
Γραφείο είναι φίλε...
Για αυτην εδω την Ολγα? Τι ξερουμε? Δεν την εχω δει παλι τη συγκεκριμενη φωτο-αγγελια.
γραφειο ειναι εχει κ άλλες αγγελίες αλλα γιατι λεει μονο SMS?
Για αυτην εδω την Ολγα? Τι ξερουμε? Δεν την εχω δει παλι τη συγκεκριμενη φωτο-αγγελια.
ντρεπεται κ κρυβεται ?ουτε φωτο δεν εχει στο προφιλ της . θενκς παιχτη
cris ελπιζω να μην ξερουν αλλοι το τηλεφωνο σου η το σπιτι σου
διαφορετικα σε βεπω να μετακομιζεις για να ξανακοιμηθείς
ετοιμασαι το πάρτυ φιλεκαλησπερα φιλε μου ..το τηλ μου το εχουν οσοι απαντησαν σε 3 προτασεις μου ..1)5 ατομα που συμετηχαν στο παρτυ με την ρενια 2) αλλη τρεις που δοκιμασαν καποια απο βορεια ελλαδα.. 3)και ενας φιλος που μου συστησε μια κοπελα και ενα βραδυ την πηραμε με αλλους 4 μαζι ...και ειλικρινα δεν εχω μετανιωσει για κανενα τους ολοι τους ειναι σωστα ατομα και ευχαριστω ολους για την επικοινωνια εδω και 3 χρονια τωρα...
σαν καποια σοφια μου κανει ...αν ειναι αυτη τοτε μακρια αν οχι ας βγει καποιος που θυμαται καλυτερα...
ξέρουμε τίποτα για αυτο εδώ ? Μιλάει για glory hole .. Κοριτσάκι ή αγοράκι ?
ετοιμασαι το πάρτυ φιλε