CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρένια δούκα ? τρελό νύμφο...
αυτη στη φωτο δεν ειναι παντως η ρενια με την καμια...
ρένια δούκα ? τρελό νύμφο...
αγορακι στο παγκρατι ..στειλε και θα αν σου πει ελα παγκρατι θα ειμαι σε κουτι και θα στον παρω πιπα και γαμησι για 20 ευρω ειναι τρυφερο αγορακι...
Καλές οι παρτούζες αλλά αντιοικονομικές
μηπως θελει 20 κλώτςιες στα αρχιδια που θελει κ 20€ το πουστακι;thnx man !!!
κ 20 ευρω το τυπάκι ? Μεροκάματο σωστό δηλ...
κ το φχαριστιέται κ κονομάει !!
κοιτα αν ξερεις που και τι θα σου βγει καλα...ρωτας μαθαινεις και μετα το λες...
Με τα ίδια χρήματα που δίνεις για συμμετοχή μπορεί να έχεις 1-2 ώρες solo
η συμετοχη στην τελευταια ειναι 100 ευρω 1,5 ωρα...και για παρτουζα 60 ευρω για 5 ωρο με 4 ατομα...κανε συγκιση τωρα...και φυσικα αν θες να κανεις παρτουζα αν θες αγκαλιες και φιλια παιζεις μονο σου γιατι με εμενα δεν παιζουν τετοια....
Για ποια λες τώρα ;
η πρωτη ειναι η Μαρία από Κόρινθο 150€ θελει κ να σε τραβάει με την κάμερα η να ειναι παρουσία ο άντρας της. Η δεύτερη η μαγιά περιστεριωτισα θελει 100€ χωρις κωλο και τα καταπίνει ολα.Kαλησπερα παιδες ξερουμε κατι για αυτες τις 2
ευχαριστω εκ των προτερων ;)
φιλαρακι για καποια που βρηκα ξεμπαρκη...χα χα το θεμα δεν ειναι για ποια λεω αλλα οτι εδω μεσα εχω βαλει 2 φορες ποστ και ζητησα και τις δυο εθελοντες για παρτουζα και μαλιστα στο τσαμπα....
η πρωτη ειναι η Μαρία από Κόρινθο 150€ θελει κ να σε τραβάει με την κάμερα η να ειναι παρουσία ο άντρας της. Η δεύτερη η μαγιά περιστεριωτισα θελει 100€ χωρις κωλο και τα καταπίνει ολα.
η πρωτη ειναι η Μαρία από Κόρινθο 150€ θελει κ να σε τραβάει με την κάμερα η να ειναι παρουσία ο άντρας της. Η δεύτερη η μαγιά περιστεριωτισα θελει 100€ χωρις κωλο και τα καταπίνει ολα.
Με 100 με 1 1/2 ή 2 ώρες ξέρω πολλές, ιδιαίτερα milf
Τώρα πια λες εσύ δεν ξέρω.
κορινθο πρέπει να πας ναι. 1ωρα ειναι οχι δυωρο.Κόρινθος δεν είναι.
150 το δίωρο
εγω που είμαι σε αυτα τα 3???καλησπερα φιλε μου ..το τηλ μου το εχουν οσοι απαντησαν σε 3 προτασεις μου ..1)5 ατομα που συμετηχαν στο παρτυ με την ρενια 2) αλλη τρεις που δοκιμασαν καποια απο βορεια ελλαδα.. 3)και ενας φιλος που μου συστησε μια κοπελα και ενα βραδυ την πηραμε με αλλους 4 μαζι ...και ειλικρινα δεν εχω μετανιωσει για κανενα τους ολοι τους ειναι σωστα ατομα και ευχαριστω ολους για την επικοινωνια εδω και 3 χρονια τωρα...
κορινθο πρέπει να πας ναι. 1ωρα ειναι οχι δυωρο.