Συναγωνιστές την καλημέρα μου σε όλους!! Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι ένας από αυτούς που πήραν το τηλέφωνο της εν λόγω κυρίας.
Δυστυχώς ο άνθρωπος που μου το εμπιστεύθηκε μου έγραψε αυτο: ''να μην κυκλοφορησει το τηλεφ γιατι θα το αλλαξει''
Θέλοντας να τον σεβαστώ, δυστυχως κι εγώ με τη σειρά μου δεν μπορώ να το μοιραστώ με κανέναν, :S ξέρω όμως ότι επειδή ο συναγωνιστής είναι ΟΚ θα το δώσει εκείνος σε όσους του έστειλαν pm! Και για να είμαι ειλικρινής έχει δίκιο που με παρακάλεσε να μην κυκλοφορήσει...και εξηγώ το λόγο: Μίλησα με την κυρία την Δευτέρα και μου είπε να κανονίζαμε για χτες Τρίτη αφού πρώτα ξαναμιλάγαμε 2 ωρίτσες νωρίτερα
! Πράγματι χτες αρχισα να την παίρνω τηλέφωνο από τις 18:00 μιας και μου είχε πει να βρεθούμε μετά τις 20:00!! Δεν το σήκωσε ΠΟΤΕ
....και κάποια στιγμή κατά τις 22:30 με πήρε τηλέφωνο
να μου την πει ότι δήθεν της κάνω πλάκα!! Αφού της εξήγησα
ΗΡΕΜΑ και
ΕΥΓΕΝΙΚΑ ποιος είμαι εκ ΄μερους τίνος την καλώ κλπ κλπ...ψιλοηρέμησε αν και συνέχισε να αμφιβάλει και
το κλείσαμε χωρις να κανονίσουμε συνάντηση ! Σήμερα κατά τις 09:00 το πρωί δέχτηκα προς έκπληξή μου τηλεφώνημά της ζητώντας μου χίλια συγνώμη διότι με μπέρδεψε με κάποιον ο οποίος χτες όλη μέρα την τρέλανε στην πλάκα !!!! Άρα λοιπόν έχει χίλια δίκια ο φίλος που μοιράζει το κινητό της να μην θέλει να κοινοποιηθεί παντού αφού ανάμεσά μας υπάρχουν και οι μπετόστοκοι!!
Ελπίζω μόνο ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ που την έπριξε και της έκανε πλάκα χτες όλη μέρα (με αποτέλεσμα να χάσω το ραντεβού μαζί της) να μην είναι κάποιος από εμάς...