TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ειναι η ρουφιανα εχει πολυ ποδιΕχεις παρει;ειναι όντως τόσο ψηλή;
ειναι η ρουφιανα εχει πολυ ποδιΕχεις παρει;ειναι όντως τόσο ψηλή;
σχετικα με τη μαρια τη 36χρονη αματερ , εχω στειλει σε καμια 20αρια ατομα και μεχρι τωρα εχει προκυψει συνωστισμος .
θα στειλω παλι σε μερικους σε λιγες μερες.
τα μηνυματα οσων δεν εχουν ποστ στο φορουμ διαγραφονται
εχω λαβει περιπου 350 μηνυματα , δεν μπορω να τα διαχειριστω αμμεσα
μην κανετε και ετσι , τοσα και τοσα μουνια υπαρχουν
παολα πολυ καλοΤην εχω δει αλλα δεν την εχω παρει εχω διαβασει κριτικες της αλλα δεν μου κανει κλικ κατι αλλο εχουμε συντροφε?
απο φάτσα;μαξιλάρι ή αντεχεται;ειναι η ρουφιανα εχει πολυ ποδι
Πολυ καλο αλλα ακαποτο δεν κανει πλεον
τσιμπουκι εννοω ε?Πολυ καλο αλλα ακαποτο δεν κανει πλεον
Adelina φίλε. Άπαιχτη, τουλάχιστον όσο ήταν στο γραφείο. Διάβασε κριτικές εδώ και δίπλα και θα το διαπιστώσεις μόνος σου.vanessa ή adelina ?
Είμαι ανάμεσα στην milf ρουμάνα και το πετίτ ουκρανάκι...Ποια να πάρω ρε μάγκες ? βοήθεια...
Adelina φίλε. Άπαιχτη, τουλάχιστον όσο ήταν στο γραφείο. Διάβασε κριτικές εδώ και δίπλα και θα το διαπιστώσεις μόνος σου.
Λινκ για Adelina?
Στο ειπα αδελφε. Ο Κυκλωπας ειναι εγγυηση και ενα κλικ μπροστα. Μονο την αλλη φορα παρε κι ενα διμετρο μαζι σου ή μια φωτ. μηχανη γιατι μπεδευουμε τα κοριτσοπουλα αδελφε.
vanessa ή adelina ?
Είμαι ανάμεσα στην milf ρουμάνα και το πετίτ ουκρανάκι...Ποια να πάρω ρε μάγκες ? βοήθεια...
μεσα απο την κυπαρισσια φιλαρακι γιατι εχω δεσμους εκςι κατω???Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές!! Ρε παιδιά να σας κάνω μια διευκρίνιση:
Ποιος σας είπε ότι είμαι 24 ώρες το 24ωρο μέσα στο site online ωστε να μπορω να απαντάω σε όλα σας τα μηνύματα;;; Είναι δυνατόν να θέλω να φύγω ένα 3ημερο και να μου στέλνετε pm για να μου την πείτε επειδή δεν απάντησα σε όλους για να δώσω το τηλέφωνο της Dora2???? Συνέλεθετε λίγο....
Η ζωή μου δεν είναι μόνο το site και συγνώμη κιόλας αν σας πικραίνω ή σας σοκάρω.....
Και αφήστε τις μούφες του στυλ δεν είναι ενεργή η αγγελία της!! Εγώ δλδ πριν λίγο γύρισα από Κυπαρισσία Μεσηνίας...πώς κατάφερα και σε 10sec βρήκα ξανά την αγγελία της;;;
Η γνωστη 40αρα Μαρινα που δεχεται σπιτι της κανει και το διδυμο ειδα τωρα, με αλλη κυρια παντρεμενη καθως φαινεται
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ MAMBA
POLY MIAZEI
σχετικα με τη μαρια τη 36χρονη αματερ , εχω στειλει σε καμια 20αρια ατομα και μεχρι τωρα εχει προκυψει συνωστισμος .
θα στειλω παλι σε μερικους σε λιγες μερες.
τα μηνυματα οσων δεν εχουν ποστ στο φορουμ διαγραφονται
εχω λαβει περιπου 350 μηνυματα , δεν μπορω να τα διαχειριστω αμμεσα
μην κανετε και ετσι , τοσα και τοσα μουνια υπαρχουν