- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
τουτη εδω τι ειναι???
φαινεται σουπερ κ οι φωτο οκ
τουτη εδω τι ειναι???
φαινεται σουπερ κ οι φωτο οκ
μιλφ στη Νεα Σμυρνη εννοεις τη Λιουμπα η' αλλη?ευχαριστωΚαλημερα παιδες να κανω και εγω μια ενημερωση λοιπον:η 25αρα απο γαλατσι δεν ηρθε ποτε!η ατζελα19 που παιρνει απο 20 εως 40 στην νικαια σταματησε το ακαποτο τσιμπουκι η κοσοβαρα η μπονα απο ιασωνος 46 πηγε στην αρχη της ιασωνος στο δευτερο μαγαζι με πολλες ορεξεις 10€ και τα παντα ολα!!η εμμανουελα απεναντι απο το 46 συνεχιζει να θελει ξυλο στον κωλο οταν την γαμας η ναντια η μιλφ με τα 50€ συνεχιζει να ειναι τιμια επιλογη,αυτη απο την κυψελη στην κρεσνας ψιλοβρωμαει οι βουλγαρες στην κυψελη οι χοντρες ειναι ολες μπαζα μα ολες ομως στο τριγωνο η βουλγαροτσιγγανα η 50αρα κανει οτι της πεις με 15€ το κοντο αρχισε να το παιζει ντιβα ηδη,το καλυτερο μασαζοπιπονι το κανει η μιλφ στην ν.σμυρνη ;) η παολα απο καλλιθεα ειναι συνεπης και την βρισκεις σχεδον παντα η μαρινα 60 πρεπει να εισαι κολοφαρδος για να σηκωσει τηλ.θα πουμε και αλλα οσο για link οποιος γαμαει και ψαχνει ξερει ακριβως για ποιες εχω πει
μιλφ στη Νεα Σμυρνη εννοεις τη Λιουμπα η' αλλη?ευχαριστω
Τη λιουμπα θα λεει.....δεν πρεπει να υπαρχει αλλη.........
α σοβαρα η ιδια ειναι μιλαμε για χαλια τοτεεχει ξαναναφερθει το εν λογω ζευγαρι...νομιζω οτι μπαινει και αλλη μια αγγελια που βγαινεις με την κυρια,για φαγητο,και ποτο,αλλα οχι για σεξ...και την πληρωνεις και απο πανω...
ασχετο η αντζελα19 λεει τιποτα?
λινκ?..κατι περισσοτερο?..ενα ξερο, πελια, τι να καταλαβουμε...για μια Πέλια απο το kanesex έχει κανείς ιδέα ??
λινκ?..κατι περισσοτερο?..ενα ξερο, πελια, τι να καταλαβουμε...
λινκ?..κατι περισσοτερο?..ενα ξερο, πελια, τι να καταλαβουμε...
μονο στα 4...γραφειο παντως μου μυριζεται...αρχηγε αυτή λεει
[URL unfurl="true"]http://kanesex.com/synodoi/gynaikes-synodoi/pelia-xekoli-mikropantremeni-6999795448_i20549[/url]
τι της βρηκε δεν μας λεει
προσγειωνετε ελικοπτερο?μονο στα 4...γραφειο παντως μου μυριζεται...
παιζει να ειναι δικιες της οι φωτος,αλλα το ολο σκηνικο μου κανει γραφειο...προσγειωνετε ελικοπτερο?
δεν ξερω φιλε εσυ εισαι ο ειδικος
παιζει να ειναι δικιες της οι φωτος,αλλα το ολο σκηνικο μου κανει γραφειο...
δικες της θαναι αν ηταν φεικ στανταρ θα εβρισκε καλυτερες
well done!!!...ΑΡΑ γραφειο...παμε για αλλα...
βαζει αγγελιες,κατα καιρους,στο freelist,και αλλου...εντυπωσεις?...αστο καλυτερα!!..μονο ηρωας του '21 την πηδαει πλεον...καλυτερη η κορουλα,αλλα δεν...milf Λιούμπα πως τη βρίσκουμε? εντυπώσεις?