spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
απαντηθηκε αυτο μαν!!!Καλησπέρα, παιδιά!
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σε pm το τηλέφωνο της νάντιας της ελληνίδας και της στέφης;
ευχαριστώ!
απαντηθηκε αυτο μαν!!!Καλησπέρα, παιδιά!
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σε pm το τηλέφωνο της νάντιας της ελληνίδας και της στέφης;
ευχαριστώ!
απαντηθηκε αυτο μαν!!!
Είμαι λίγο γκαντέμης. Πήρα τη Νάντια και είναι κλεισμένη για σήμερα και για αύριο (από τις 10 και μετά που μπορώ)! Έχει κανένας φίλος τηλέφωνο από κάποια άλλη ανεξάρτητη, αν είναι κι ελληνίδα ακόμα καλύτερα, να μου στείλει σε μήνυμα ;
αυτές εδώ για παράδειγμα;
ή κάποια άλλη;
ευχαριστώ και πάλι!
www.lovelist.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=230594-6&cityId=2&subcatId=65,αυτο[/URL].καλησπέρα κανα καλο από 80 εωσ 100 για σημερα μπορει να προτεινει καποιος οι περισσοτερες λειπουν..... εκτος ανιτας τζεση ντανιελα
η μαριαν μαλλον εχει σταματησει?
η μαρινα μετα τις 25-8 ξανα απο οτι εχει πει
Καλό φθινόπωρο σύντροφοι.
για πες το nickname?....χεχεχεχεχε!!!Παιδιά σκηνικό. Έχω το tablet στον κήπο του ξενοδοχείου και διακριτικά κοιτάζω το site. λίγο παραδίπλα, έτερος πατέρας, έχει και αυτός το tablet του. Μαντέψτε τι κοίταζε ....
Το site της Ιεράς Μητροπόλεως;Παιδιά σκηνικό. Έχω το tablet στον κήπο του ξενοδοχείου και διακριτικά κοιτάζω το site. λίγο παραδίπλα, έτερος πατέρας, έχει και αυτός το tablet του. Μαντέψτε τι κοίταζε ....
για πες το nickname?....χεχεχεχεχε!!!
Το site της Ιεράς Μητροπόλεως;
Ασφαλώς, έκανε search να δει που είχε λειτουργία....