Διαγραμμένο μέλος 111088
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Και εμένα 50 για φαγητό!εμενα μου ζήτησε 30€ να παμε για καφε.
Και εμένα 50 για φαγητό!εμενα μου ζήτησε 30€ να παμε για καφε.
κατα 99% ειναι καθαρη...γνωριζουμε κατι πιπινακι τρελο ειναι...ελπιζο να το κατεχει το αθλημα....εσεις τι λετε κανεις καμια εμπειρια?
κατα 99% ειναι καθαρη...γνωριζουμε κατι πιπινακι τρελο ειναι...ελπιζο να το κατεχει το αθλημα....εσεις τι λετε κανεις καμια εμπειρια?
κολοσσε επεσες στο 1% οτι οι φωτο ειναι μουφα ...
ο καφες ειναι για να κοψει κινηση,τι παιζει μαυτον που θα συναντηθει...εμενα μου ειχε πει,απο τα πολλα,οτι μπορει μετα τις 7 το απογευμα...30 για καφέ και σε μένα...καμία διαπραγμάτευση για οτιδήποτε περισσότερο..Δε ξέρω αν ξεφουρνίζει τίποτα στον καφέ...αλλά 30 απο εδώ 50 απο εκεί...θα μας πάει κανένα 200ρι η δουλειά????? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
Επίσης δε βρήκα την άλλη αγγελία που αναφέρει ο συναγωνιστής πιο πάνω...που λέει σαν ζευγάρι με τον άντρα της να οδηγει και αυτη να παίζει στο πίσω κάθισμα..Ξέρει κανείς κάτι?
εναν καφε να πινει καθε απογευμα.... βγαινει το χαρτζηλικι :pο καφες ειναι για να κοψει κινηση,τι παιζει μαυτον που θα συναντηθει...εμενα μου ειχε πει,απο τα πολλα,οτι μπορει μετα τις 7 το απογευμα...
εναν καφε να πινει καθε απογευμα.... βγαινει το χαρτζηλικι :p
...και ο τριτος θα την ξαπλωσει...ετσι ειναι η σειρα..καφες,φαι,κρεββατι...Θα υπάρξει και αυτός που θα την πάει και για φαΐ μη μείνει νηστικό το κορίτσι !!!
χαχαχαχα
...και ο τριτος θα την ξαπλωσει...ετσι ειναι η σειρα..καφες,φαι,κρεββατι...
αρκετα...βλεπεις οι αγαπουληδες ειναι τοσοι πολλοι που επιπλεουν...και κατι γυναικες-αρπακτικα σαν και αυτη,αυτους ψαχνουν...γιαυτο και στην αρχη πανε για 'καφε'...αν δουν οτι εισαι ζορικος,σου λενε,δεν ταιριαζουμε,δεν εισαι του στυλ μου,και αλλες τετοιες παπαριες...Ναι, τι θα έχει βγάλει δεν ξέρω ??????????????????
αρκετα...βλεπεις οι αγαπουληδες ειναι τοσοι πολλοι που επιπλεουν...και κατι γυναικες-αρπακτικα σαν και αυτη,αυτους ψαχνουν...γιαυτο και στην αρχη πανε για 'καφε'...αν δουν οτι εισαι ζορικος,σου λενε,δεν ταιριαζουμε,δεν εισαι του στυλ μου,και αλλες τετοιες παπαριες...
τα πράγματα είναι απλά. Της λες να πάτε για καφέ, αν δεις ότι είναι καλό κομμάτι, της προτείνεις να πάτε να τη γαμήσεις, με το ανάλογο διαπραγματεύσιμο αντίτιμο.
Αν δεν δεχθεί στ'αρχίδια σας. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
και εγω το ιδιο θα ελεγα αλλα δεν ειμουν και σιγουρος γι αυτό και δεν το σχολιασα !!
ακριβως...οχι ακομα...θα εχει στα χερια της τις προτασεις,και αυτος που θα της κανει κλικ,και θα εχει και το μεγαλυτερο ποσο,θα φαει...αυτα ειναι....το μουνι της σε δημοπρασια....σιγά μην κάτσει σε κανέναν , όχι ακόμη τουλάχιστον , πρώτα θα κάνουν σειρά τα θύματα, και θα πάρει ότι μπορεί, χωρίς ανταλλάγματα
Επίσης δε βρήκα την άλλη αγγελία που αναφέρει ο συναγωνιστής πιο πάνω...που λέει σαν ζευγάρι με τον άντρα της να οδηγει και αυτη να παίζει στο πίσω κάθισμα..Ξέρει κανείς κάτι?
σιγά μην κάτσει σε κανέναν , όχι ακόμη τουλάχιστον , πρώτα θα κάνουν σειρά τα θύματα, και θα πάρει ότι μπορεί, χωρίς ανταλλάγματα