heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Eτσι είναι. Το κακό δεν είναι οτι ψάχνει για μαλάκες, το κακό είναι οτι θα βρεθούν μαλάκες.
Εδώ μαλάκας, over.
Eτσι είναι. Το κακό δεν είναι οτι ψάχνει για μαλάκες, το κακό είναι οτι θα βρεθούν μαλάκες.
Εδώ μαλάκας, over.
Εδώ μαλάκας, over.
Συναφωνιστες εχει δοκιμασει κανεις (ειπε 80+20 ολα μεσα)
ή (50 οχι κουλουρι).
Καποιος που γνωριζει ποια απο τις δυο? Υπάρχουν κριτικες??
Ευχαριστω.
Sorry η δευτερη ειναι αυτη (50 οχι κουλουρι)
Ευχαριστω
η δεύτερη ειναι που ζητά τα 80€ με κωλαρακι 1φορα και συν 20€ για 2 φορές. 23 χρόνων είπε κ πως οι φωτο ειναι αληθινή.ηλικιες ρωτησες? φωτο αληθινες? τι σου ειπαν?
Συναφωνιστες εχει δοκιμασει κανεις (ειπε 80+20 ολα μεσα)
ή (50 οχι κουλουρι).
Καποιος που γνωριζει ποια απο τις δυο? Υπάρχουν κριτικες??
Ευχαριστω.
Sorry η δευτερη ειναι αυτη (50 οχι κουλουρι)
Ευχαριστω
με ελευθεροχωρις ελευθερο φανταζομαι >
η δεύτερη ειναι που ζητά τα 80€ με κωλαρακι 1φορα και συν 20€ για 2 φορές. 23 χρόνων είπε κ πως οι φωτο ειναι αληθινή.
ενδιαφερον στα 80 ολο το πακετο μονο μην ειναι κανενα κομοδινο
με ελευθερο
εχει και στο αδοος αγγελια
με αλλες φωτο το γοογλε μου τις βγαζει καθαρες αλλα η πρωτη μου κανει πολυ φακε....
Γιατι ρε φιλε δεν παιρνεις τηλεφωνο να ακουσεις πως μιλαει? Για μενα η εμφανιση ειναι ο καθρεπτης της ψυχης. Πουτανα με 30-40 ευρω σε βαζει στο σπιτι της κ σου λεει τα προσωπικοψυχολογικα της δεν νομιζω πως στεκει καλα στα μυαλα...παρε ενα τηλ να δοκιμασεις κ ενημερωσεαν θες πες μια πληροφορια τι εννοεις περιεργη?σε τι δηλαδη?εκτος απο την εμφανιση που ειναι υποκειμενικο...ευχαριστω πολυ
Παρτο αλλιως τυπεεεεε καρφωνεσαιεγώ πάντως την πήρα τηλ. και μου ήρθε αυτό το κοριτσάκι. Ήτανε η αληθινή που είδα στη φωτό. Κοριτσάκι γλυκλιτατο σεξουλιάρικο με κολαράκι μπουτάκια μέσα στην καύλα. 80 ευρώ + μου είπε πως εδώ και λίγες μέρες βάζει τις δικές της φωτό στο ιντερνέτ
Καλησπέρα ηρθα αθηνα για μερικές μερες κ σκέφτομαι να καταθεσω εδω ψάχνω μιλφ. Τι λετε??? Εαν εχετε.ν προτείνετε και κατι αλλο ευχαρίστως!
εγώ πάντως την πήρα τηλ. και μου ήρθε αυτό το κοριτσάκι. Ήτανε η αληθινή που είδα στη φωτό. Κοριτσάκι γλυκλιτατο σεξουλιάρικο με κολαράκι μπουτάκια μέσα στην καύλα. 80 ευρώ + μου είπε πως εδώ και λίγες μέρες βάζει τις δικές της φωτό στο ιντερνέτ