να βαλω και εγω ενα λιθαρακι....βασικα δεν ξερω πως να το βαλω στην καταλληλη κατηγορια....παντως οποιος φιλος εχει προσεξει την παρακατω αγγελια
του συνηστω απλα να την ξεχασει...εψαχνα την πετυχα και λεω κατσε να πληροφορησω.πριν κανενα μηνα μου την εστειλαν κατι φιλοι σαν "δωρο" επειδη ειναι περιπου στο στυλ που ψαχνω.δυστηχως ομως επειδη τουλαχιστον εγω το ψαχνω καθε φορα που θελω μια κοπελα εκεινοι δεν το επραξαν και φυσικα οπως προανεφερα ηταν και δωρο εκπληξη και σιγα μην μου το ελεγαν μου ηρθε μια κοπελα ακριβως το αντιθετο.βασικα δεν μπορω να βρω την αγγελια που λεει οτι ειναι και ελληνιδα...παντως αυτο που μου ηρθε εμενα ηταν καμια σχεση.τα σκατα με την κολωνια ενα πραγμα.ηρθε ενα αδυνατο,μελαχροινο,απο τις ξεπετες οπως αναφερετε οι πιο εμπειροι εδω, με το ρολοι στο χερι.και στο τελος εμαθα οτι ειναι και αλβανιδα.μετα το τελος λοιπον αυτης τις συνευρεσης μιλαω μαζι τους και τους ρωταω τι ηταν αυτο που μου στειλατε?και με τα πολλα και για να μην μακρυγορω μου στελνουν αγγελια με την κοπελα αυτην.εννοειτε μετα απο ψαξιμο προσωπικο οι φωτο ηταν απο καποιο αλλο site.τωρα αν καποιοι εχουν αποριες πως ηρθε πως πληρωθηκε κτλ απλα οι φιλοι το ειχαν οργανωσει καλα και τελος παντων η ουσια δεν ηταν αυτο αλλα να ενημερωσω ωστε να μην την πατησει κανενας.αν θυμαμαι καλα οταν την ειχα ψαξει μου ειχε εμφανιστει με πολλα τηλεφωνα.τωρα οσο αφορα αν πρεπει να το αναφερω εδω η πρεπει να μπει ολο αυτο που ανεφερα σε καποια κατηγορια καποιος που γνωριζει ας με βοηθησει.