spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
γραφειο..πατα καρτελα χρηστη,να δεις και τις υπολοιπες αγγελιες...στα 120 ευρω...Καλημερα μαγκες...εδω τι παιζει ειναι καινουριο ??
γραφειο..πατα καρτελα χρηστη,να δεις και τις υπολοιπες αγγελιες...στα 120 ευρω...Καλημερα μαγκες...εδω τι παιζει ειναι καινουριο ??
Διολου κακο. Αν παρεις ενημερωσε.[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=210671-6&cityId=2&subcatId=69...το[/URL] ξερω οτι ειναι γραφειο...το σκεφτομαι γιατι ειναι κοντοπουτανο και βυζαρουδικο...την εχει τιμησει κανεις?...ειμαι σε διλλημα,γιατι με τα γραφεια δεν τα παω καλα...
..το σκεφτομαι ρε γαμωτο,αλλα κασκαντερ την σημερον ημερα, κομματι δυσκολο...αν ψωνισω θα ανεβασω κριτικη...Διολου κακο. Αν παρεις ενημερωσε.
Της μιλησες? Σου φανηκε ελληνιδα?80 το απλο προγραμμα,και 120 φουλ...αυτα ξερω(προς το παρων)
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=210671-6&cityId=2&subcatId=69...το[/URL] ξερω οτι ειναι γραφειο...το σκεφτομαι γιατι ειναι κοντοπουτανο και βυζαρουδικο...την εχει τιμησει κανεις?...ειμαι σε διλλημα,γιατι με τα γραφεια δεν τα παω καλα...
Στα 80 ακούγονται καλά λόγια για την Στα 60 μόνο ναυάγια της ζωής παίρνεις..Βέβαια γούστα/βίτσια είναι αυτάΚαλησπερα..ψαχνω για σημερα κατι στα 60-80 €
Αλλα τπτ..πηγαινα για μαρινα αλλα δε σηκωνει..καμια
προταση;;
Στα 80 ακούγονται καλά λόγια για την Στα 60 μόνο ναυάγια της ζωής παίρνεις..Βέβαια γούστα/βίτσια είναι αυτά
Η Μαρίνα60 είναι (ή φαίνεται) 40+..θα πληρώσω τη "γιαγια" μου?Η Άντζελα είναι αστεράκι, αλλά και την Μαρίνα60 δεν την λες ναυάγιο με τίποτα ! ;)
Καλησπερα μαγκες.. μηπως μπορειτε να μου προτινετε γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2..
Μπορειτε να με βοηθησετε μερηκοι απο εσας ισως τα εχουν δοκιμασει.. Ευχαριστω!
Επισης εαν εχετε και κατι παρομοιο δεκτο κ αυτο
Καθένας με τα γούστα του...Η Μαρίνα είναι κορυφαία επαγγελματίας και το σώμα της το ζηλεύουν πολλεεεεεεεεες νεώτερες ;) Οι κριτικές που έχει το δείχνουν ξεκάθαρα...
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πολλοί θεωρούν τις 40άρες ότι κάνουν για 2 εικοσάρες
Κι εγω το σκεφτομαι αυτο τύπε, αλλά βρε παιδι μου ολοι ευχαριστημενοι μενουν.
Κι εγω το σκεφτομαι αυτο τύπε, αλλά βρε παιδι μου ολοι ευχαριστημενοι μενουν.Η Μαρίνα60 είναι (ή φαίνεται) 40+..θα πληρώσω τη "γιαγια" μου?
οτι μετα απο ενα γαμησι με Μαρινα θα μοιαζεις με ναυαγο παιζει...Στα 80 ακούγονται καλά λόγια για την Στα 60 μόνο ναυάγια της ζωής παίρνεις..Βέβαια γούστα/βίτσια είναι αυτά