PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?
Μούφα..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?
Εχω απαντησει για αυτη...ειναι φρικιο κ ψυχολογικα περιεγη...ξυρισμενο μισο κεφαλι..σκουλαρικια παντου..!Μου ελεγε για τον γκομενο. Μενει μονηΑπό την περιγραφή της αγγελίας και από την τιμή καταλαβαίνεις τι ευκαιρία χάνουμε.
Εχω απαντησει για αυτη...ειναι φρικιο κ ψυχολογικα περιεγη...ξυρισμενο μισο κεφαλι..σκουλαρικια παντου..!Μου ελεγε για τον γκομενο. Μενει μονη
Τυπε εαν παρεις τηλεφωνο θα καταλαβεις...Στην αρχη ειχε ενδιαφερον αλλα αμα την αφησεις κ μιλησει τοτε καταλαβαινειςKαλά κάνεις και το ξανα(λες). Αυτή η πληροφόρηση αξίζει, οταν φαίνεται οτι υπάρχει πρόβλημα.
γραφειο,λογικα...Εχουμε καμια πληροφορια για αυτο?
Εχουμε καμια πληροφορια για αυτο?
δεν ειναι γραφειο!ενα μπαζακι που κανει αρπαχτες με μια φιλη βουβαλα!ο συντακτης της αγγελιας εχει και αυτες
τα συμπεράσματα δικά σας
Η βουβάλα αραγε ερχεται και μονη της ή πρεπει να ερθει απαραιτητα και το μπαζακι?δεν ειναι γραφειο!ενα μπαζακι που κανει αρπαχτες με μια φιλη βουβαλα!
δεν ειναι γραφειο!ενα μπαζακι που κανει αρπαχτες με μια φιλη βουβαλα!
Η βουβάλα αραγε ερχεται και μονη της ή πρεπει να ερθει απαραιτητα και το μπαζακι?
Παιδες για την κυρια υπαρχει καποιος να δωσει πληροφοριες? εχει σκαλωσει το κεφαλι μου και μου θυμιζει καποια κυρια που εχει χαθει απο τα στουντιο εδω και 1-2 χρονια...
τι λετε?
Καλημερα σας αγωνιστες ! Γνωριζει κανεις εαν το ανωθεν κοριτσι ειναι πραγματικο ..... και τι παιζει ?