Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
εκλεισα μια πουτανα που ειδα στο site του και μου ηρθε μια αλβανις ξανθοψειρα και την οποια φυσικα εδιωξα. στελνει καπακι κατι μην ο τυπος απειλητικα και κατεβαινω φορωντας το παντελονι στις σκαλες τρεχω εξω απο το gls να την προλαβω να την δειρω και αυτην και τον ταριφα και να με παει να δειρω και τον αλλον και μολις εβγαινα εφευγε αλλιως θα επεφταν οι καρπαζιες της αρκουδας φιλαρακι... αλλα ποτε δεν ειναι αργα ;)Το εχω ξαναπει σε αυτα τα γραφεια χρειαζεται ενα χουνερι ΜΕΓΑΛΟ.........φαντασια εχουμε μενει να το κανουμε πραξει ελεος δλδ καποιες μουφα βγαζουν ματι....αλλα εκει επιμενουν
στο μπαντου μου ειπε 100 χωρις κωλο και εγω της ειπα οτι με 100 δεν την γαμαω αλλα να βαλει κατι ακομη και δεν μου ξαναμιλησεΘέλει κ 100αρικο η μαγιά.
εισαι και εσυ σκληρος ομως δεν πρεπει...κριση εχουμε 100 μπορει να σου δωσει το κοριτσι κανε κανα σκοντο!!!στο μπαντου μου ειπε 100 χωρις κωλο και εγω της ειπα οτι με 100 δεν την γαμαω αλλα να βαλει κατι ακομη και δεν μου ξαναμιλησε
και κωλο ομως.....αλλα τωρα δεν μου μιλαει....εισαι και εσυ σκληρος ομως δεν πρεπει...κριση εχουμε 100 μπορει να σου δωσει το κοριτσι κανε κανα σκοντο!!!
Βραδινη συναντηση μαζι της και την βρηκα μες την καυλα, ανανεωμενη
και πιστευω ειναι στις τοπ επιλογες για τους μιλφακηδες και βυζολατρεις
Βραδινη συναντηση μαζι της και την βρηκα μες την καυλα, ανανεωμενη
και πιστευω ειναι στις τοπ επιλογες για τους μιλφακηδες και βυζολατρεις
Για 110 θα γαμαγα αυτην: . Βεβαια, δεν ξερω αν ειναι αληθινες οι φωτοφραφιες και αν η κοπελα αξιζει. Δεν βρηκα κριτικες. Τι λετε;
Καλησπέρα σε ολους. Ξερει κανεις αν ισχυει αυτο?
:o :o :o εεε ρε που πεφτει στην Κολομβια