daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Τόσο χάλια?
πλακα κανω βρε... αλλα και εσυ .... όλα να τα χανεις > >? τις τελευταιες 5 φορες εχεις χασει τις 4
Τόσο χάλια?
πλακα κανω βρ
ε... αλλα και εσυ .... όλα να τα χανεις > >? τις τελευταιες 5 φορες εχεις χασει τις 4
Άστα να πάνε φίλε
Γενικά δεν το χω σήμερα.. :-
δεν είμαι και ο ειδημων για να σε βοηθησω με τα Link αλλα ψαξε στις λιγο ποιο πισω σελιδες γιατι το ειχε ξαναζητησει καποιος πριν 4-5 μερες νομιζω !!
Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν;
Παιδιά γνωρίζουμε κατι για εδω?
Καλησπέρα παιδιά... γνωρίζουμε τίποτα γι αυτήν??? είναι αληθινές οι φώτο?
Οχι βέβαια,μούφα.
μουφα!
εχω παρει τηλ 2-3 φορεσ να ρωτησω λεπτομεριες αλλα δεν το σηκωνει...
θα σου πω εγω.. ειναι ενα λαμογιο μεθυστακας απο πειραια που ολο μουφες ποσταρει και του εχω πει εδω μεσα 10 φορες οτι θα τον βαλω κατω και αφου σφουγγαρισω το πατωμα με τον πισινο του θα τον γαμησω και αυτον και ολο το γραφειο του....και οποια πουτανα του σου ερθει και ειναι στην φωτο η ιδια εγω θα γινω πουστης live....και οταν δερνω δερνω πολυ ασχημα.Τι ακριβώς παίζει; απο περιεργεια ρωταω, μιας και χτες το βραδυ επικοινωνησα και μου ειπε οτι ειναι οντως κινεζα και οτι πηγαινε 90/ωρα
Έλα ρε ψηλέ ΓΑΜΩ τα ξεσπάσματα!θα σου πω εγω.. ειναι ενα λαμογιο μεθυστακας απο πειραια που ολο μουφες ποσταρει και του εχω πει εδω μεσα 10 φορες οτι θα τον βαλω κατω και αφου σφουγγαρισω το πατωμα με τον πισινο του θα τον γαμησω και αυτον και ολο το γραφειο του....και οποια πουτανα του σου ερθει και ειναι στην φωτο η ιδια εγω θα γινω πουστης live....και οταν δερνω δερνω πολυ ασχημα.