daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
παιζει τετοιο σεναριο??Λες η εδω να είναι η αληθινή και εκεί η μούφα γατούλη;
παιζει τετοιο σεναριο??Λες η εδω να είναι η αληθινή και εκεί η μούφα γατούλη;
Καλά παίρνεις πτυχίο εσύ με τη μία. Για να τελειώνουμε, έγραψες με περισσή εξυπνάδα απαντώντας στο φίλο ότι η τάδε είναι στο Τζέρσευ επειδή βρήκες τη φωτό σ' ένα σάιτ πρακτορείου. Μπορούσες απλά να γράψεις ότι είναι φέικ αλλά ήθελες να το παίξεις ξύπνιος και μόρτης. Γι αυτό έγραψα εγώ γιατί πολλή εξυπνάδα πουλάτε διάφοροι εδώ. Η ίδια φωτό υπάρχει σε πολλά σάιτ και όχι μόνο σ' αυτό που λες εσύ. Επίσης εγώ δεν το έκανα προσωπικό το θέμα γενικά έγραψα ότι έγραψα αλλά πάλι ήθελες να μας δείξεις ότι δε μασάς κτλ. Πιες το τσαγάκι σου τώρα λοιπόν κι άντε αύριο πάλι. Την τεστοστερόνη κράτα την για τις πουτάνες, μου έχεις λερώσει την οθόνη και δεν έχω καθαρίστρια αυτή τη βδομάδα.Λες η εδω να είναι η αληθινή και εκεί η μούφα γατούλη;
Καλά παίρνεις πτυχίο εσύ με τη μία. Για να τελειώνουμε, έγραψες με περισσή εξυπνάδα απαντώντας στο φίλο ότι η τάδε είναι στο Τζέρσευ επειδή βρήκες τη φωτό σ' ένα σάιτ πρακτορείου. Μπορούσες απλά να γράψεις ότι είναι φέικ αλλά ήθελες να το παίξεις ξύπνιος και μόρτης. Γι αυτό έγραψα εγώ γιατί πολλή εξυπνάδα πουλάτε διάφοροι εδώ. Η ίδια φωτό υπάρχει σε πολλά σάιτ και όχι μόνο σ' αυτό που λες εσύ. Επίσης εγώ δεν το έκανα προσωπικό το θέμα γενικά έγραψα ότι έγραψα αλλά πάλι ήθελες να μας δείξεις ότι δε μασάς κτλ. Πιες το τσαγάκι σου τώρα λοιπόν κι άντε αύριο πάλι. Την τεστοστερόνη κράτα την για τις πουτάνες, μου έχεις λερώσει την οθόνη και δεν έχω καθαρίστρια αυτή τη βδομάδα.
Καλά παίρνεις πτυχίο εσύ με τη μία. Για να τελειώνουμε, έγραψες με περισσή εξυπνάδα απαντώντας στο φίλο ότι η τάδε είναι στο Τζέρσευ επειδή βρήκες τη φωτό σ' ένα σάιτ πρακτορείου. Μπορούσες απλά να γράψεις ότι είναι φέικ αλλά ήθελες να το παίξεις ξύπνιος και μόρτης. Γι αυτό έγραψα εγώ γιατί πολλή εξυπνάδα πουλάτε διάφοροι εδώ. Η ίδια φωτό υπάρχει σε πολλά σάιτ και όχι μόνο σ' αυτό που λες εσύ. Επίσης εγώ δεν το έκανα προσωπικό το θέμα γενικά έγραψα ότι έγραψα αλλά πάλι ήθελες να μας δείξεις ότι δε μασάς κτλ. Πιες το τσαγάκι σου τώρα λοιπόν κι άντε αύριο πάλι. Την τεστοστερόνη κράτα την για τις πουτάνες, μου έχεις λερώσει την οθόνη και δεν έχω καθαρίστρια αυτή τη βδομάδα.
...δυνατο κομματι,και πολυ καλο κρεββατι...γεια σου Ακη!καλη επιλογη..
καλησπερα σας για αυτο ξερουμε κατι; κατι νομιζω ειχα διαβασει παλαιοτερα αλλα δεν μπορω να θυμηθω
γεια σας συναγωνιστες
βλεπω συνεχεια καλες κριτικες για την εν λογο κοπελα και λεω να την δοκιμασω και εγω....
την βαθμολογια κατα εμε, να την διαιρεσεις με το 3... να μην σου πω με το 4
αυτό το προσπερασατε . Είναι μουφα ? Απ το τηλεφωνο μουπε 80+20+20+20... ( αλγόριθμος).
μιλησα τηλεφωνικα βουλγαριδου η κυρια στα 80 και η φωτο λεει πραγματικη.ρε παιδια τι παιζει εδω???
κανεις με εμπειρια ??
κυριε ΞΥΔΗ η αγγελια παμπαλαια , επισης υπαρχουν και 2 ατομικες των κορασιδων , αλλα αναφερονται στηην πολη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ουδεμια σχεση εχουσα με ΚΑΤΕΧΑΚΗ !!!!!fake alert!
φωτό κοπέλας από Κατεχάκη παίζουν και σε αγγελία το τηλέφωνο της αγγελίας βγάζει και άλλες αγγελίες με κλεμμένες φωτογραφίες...
η μόνες κανονικές με το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι αυτές σε αυτήν την αγγελία
κυριε ΞΥΔΗ η αγγελια παμπαλαια , επισης υπαρχουν και 2 ατομικες των κορασιδων , αλλα αναφερονται στηην πολη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ουδεμια σχεση εχουσα με ΚΑΤΕΧΑΚΗ !!!!!
λανθανω ?????????????/