daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
αστονε πητ να παει αστονε να παρουμε εκδικηση.....
αστονε πητ να παει αστονε να παρουμε εκδικηση.....
εμενα προσφατα μου ζητησε..150.. και δεν πηρε τον πουλο βεβαια
Βραδινη συναντηση μαζι της και την βρηκα μες την καυλα, ανανεωμενη
και πιστευω ειναι στις τοπ επιλογες για τους μιλφακηδες και βυζολατρεις
χθεσινη συναντηση με τη Συλβια με οχι και τις καλυτερες εντυπωσεις. (αφου τρωγομουνα ).φωτο δε λεω γνησιες, αλλα απο προσωπο δε λεει και πολλα, απο πιπα δε λεει ΤΙΠΟΤΑ,(συμφωνουμε με το μαθηματικο εδω), απο συμμετοχη χμ... ετσι κι ετσι προς καθολου θα ελεγα ή αντε με λιγο σπρωξιμο, ΑΒΥΖΗ ΕΝΤΕΛΩΣ,(spunky συγνωμη), cim και cif δεν κανει και γενικα για μενα τα 120 ουτε τα δουλευει , ουτε τα αξιζει.
πολλα τηλεφωνα χτυπανε και ειναι ενοχλητικο κλπ κλπ.
το μονο θετικο ηταν οτι πηρα και κωλο και μαλλον ειναι στανταρ γιατι στα τηλεφωνα ελεγε full.
καλησπερα..γνωριζουμε κατι για την κοπελια??την τελευταια εβδομαδα βλεπω αγγελίες..
εδω εισαι!Τι Dona Belle....τι Eva Hottie...τρέξτε.....έχει δώσει τα πνευματικά δικαιώματα των φωτό της η Dona Belle
καλησπερα..γνωριζουμε κατι για την κοπελια??την τελευταια εβδομαδα βλεπω αγγελίες..
αμα ειναι σαν την ναταλια χεστηκε η δουλεια....μια χαρα μου φαινεται αν ειναι και ολο το πακετο καλο ....
Στις δυο αυτές αγγελίες οι φωτό αντιστοιχούν σε αυτήν, katya-sambuca που είναι πραγματική.
Στις αγγελίες άλλα στοιχεία δίνει η μία και άλλα η άλλη,όνομα,χαρακτηριστικά σώματος και στις χρεώσεις η μέρα με τη νύχτα.
αμα ειναι σαν την ναταλια χεστηκε η δουλεια....
η πρωτη [URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/user.php?userId=615[/url] ιδια καρτελλα χρηστη γαρ...ποια ειναι η ναταλια ?