pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
το ξερω παιχτη αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το παιξει αυταρχικη...Γουστάρεις μαστίγια, χαστούκια και στραπονιάσματα δικέ μου;
Διότι αυτό σημαίνει Domina.
το ξερω παιχτη αλλα δεν ειναι απαραιτητο να το παιξει αυταρχικη...Γουστάρεις μαστίγια, χαστούκια και στραπονιάσματα δικέ μου;
Διότι αυτό σημαίνει Domina.
Φαντάζομαι αρνητική.. :S
Μερικοι θα τα παρουν, ισως θεωρηθω και προμοτορας, αλλα ξαναπηγα!!!!
Οι διαβασμενοι ξερουν που....
Παντα στα 50€, κτυπησα ενα πρωκτικο χωρις κρεμες κλπ. Στεγνο και σφιχτο. Ζοριστικε λιγο, θα συνηθηση ομως. Εγινα πελατης βλεπεις.
Μετα τον κερασμενο καφε ειχαμε και μια αξιολογη πιπα με τελιωμα εντος, ηπιε και τα περισοτερα.
Δεν βαζω που και ποια ειναι.
Οποιος καταλαβη καταλαβε.
ετσι στηνονται ρε μαγκα οι μεγαλες δουλειες
Πανάθεμά σε ντόκτορ μ' έβαλες να γκουγκλάρω πρωινιάτικα. Την καλημέρα μου!Ακόμα και μετά από 10ετή [size=20pt]ειρκτή [/size]κι αν είχαν τελειώσει όλες οι υπόλοιπες γυναίκες στην γη, θα προτιμούσα να την παίξω!
Δηλαδή κάποιες εκπτώσεις στην αισθητική μας τις έχουμε κάνει, δεν έχουμε πηδήσει μόνο "μοντέλα", αλλά όχι και τόσο χαμηλά!
Μαγκες καλημερα,εμφανιστηκε η Ντανιελα η τσεχα κ μου εκανε πασα μια Καλυψο ντομινα!εχει καποιος αποψη....?
δεν ειναι δικο μου το παραπανω απλα το ποσταρα
Ακόμα και μετά από 10ετή ειρκτή κι αν είχαν τελειώσει όλες οι υπόλοιπες γυναίκες στην γη, θα προτιμούσα να την παίξω!
Δηλαδή κάποιες εκπτώσεις στην αισθητική μας τις έχουμε κάνει, δεν έχουμε πηδήσει μόνο "μοντέλα", αλλά όχι και τόσο χαμηλά!
ναι,περα απο την πλακα που εκανα και εγω θεωρω δυσκολο να πεσουν και τοσο πολυ οι τιμεςTo γνωρίζω.. Και εγώ υπέρ του είμαι. (και ποιός δεν είναι εδώ που τα λέμε!)
Απλά αυτή την οικονομοκοστολογική κατάσταση στον αγοραίο έρωτα την θεωρώ μη πραγματοποιήσιμη απ'την πλευρά μου.
*P *P *PΥπάρχει και πιο χαμηλά γιατρέ:
Κάποιοι μπαζώνουν τώρα που είναι φθηνά!
συμφωνω απολυτα μαζι σουΑκόμα και μετά από 10ετή ειρκτή κι αν είχαν τελειώσει όλες οι υπόλοιπες γυναίκες στην γη, θα προτιμούσα να την παίξω!
Αυτη εννοείς?
Ντανιελα τη ρουμάνα έχω συναντήσει η Τσέχα ποια ειναι?
Και τι να κανουμε αρχηγε μου? Να κανουμε αποχη καμια δεκαρια χρονια να πεσουν οι τιμες? Και που ξερω εγω αν θα μου σηκωνεται τοτε? Τωρα θελω να γαμησω.Nαι συμφωνω αυτες τις τιμες δε θα τις δουμε ποτε.... αλλα μια αποχη συστηματικη και οργανωμενη θα φερει σιγουρα μια μειωση...... οπως εγινε στα μπουρδελα. Παλια για πχ στην Ιασωνος το γαμησι ειχε 20 ευρω και τωρα παιζει 10. Μπορουμε λοιπον το κατοσταρικο που ζητανε καποιες να το κανουμε 70.
Υπάρχει και πιο χαμηλά γιατρέ:
Κάποιοι μπαζώνουν τώρα που είναι φθηνά!