Mια χαρά call girls υπάρχουν, αλλά αν κρίνω από αυτές που πρόσφατα βαθμολογήθηκαν με 9+ όντως υπάρχει και μεγάλη άγνοια και χαμηλά στάνταρς.
Δεν σκοπεύω να αναφερθώ συγκεκριμένα, διότι στο τέλος θα με πούνε και προμότορα.
ΟΥΤΕ καν με π.μ., οπότε ας μην μπει κανείς στον κόπο.
Τώρα όντως στα στούντιος γενικά υπάρχουν πιο εντυπωσιακά κορμιά, διότι όπως μου έλεγε ένα γνωστό μου στουντιοκόριτσο όταν την ρωτούσα γιατί έπρεπε να είναι τόσο φανταχτερά ντυμένη, βαμμένη και πάνω σε 20ποντα με τάκους (σε φωτός τα είχα δει αυτά, σε στούντιος δεν πηγαίνω πλέον, γέρος άνθρωπος) "Για να κερδίσω τον πελάτη και να τον πείσω να μπει στο δωμάτιο έχω πέντε δευτερόλεπτα. Γιατί δίπλα υπάρχει άλλη, το ίδιο εντυπωσιακή, και παραδίπλα άλλη κι άλλη..."
Το ζήτημα με το στούντιο είναι πως το σέρβις είναι συνήθως επιπέδου υπηρεσιών ΙΚΑ, με λίγες εξαιρέσεις. Με 10-15 πελάτες τη μέρα πως αλλιώς να είναι δηλαδή;
Κατά τα άλλα βέβαια έχεις δίκιο πως το 90% των γνωστών call girls δεν θα σταύρωνε πελάτη σε σαλονάρισμα σέ στούντιο!
Έχω πεί την αποψή μου για τα Call-Girls και βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι..
Θα τη πώ άλλη μία φορά..
Στα Call-Girls πληρώνεις περίπου 120-150 euro μαζί με hotel μία μέτρια γκόμενα για εμένα και ίσως και κάτω απ'το μέτριο. Η μόνη διαφορά με τα studios και τα bourdela είναι ότι κάθεται 40 λεπτά παραπάνω και σου προσφέρει άλλη μία εκτόνωση.. "Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι" δηλαδή.
Τώρα γενικά απο υπηρεσίες έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος, απλά θέλω να συνδυάζεται το κατοστάρικο που δίνω, με ένα ωραίο πρόσωπο και ένα ελκυστικό σώμα, κάτι το οποίο δεν έχω βρεί προς το παρόν..
City Tour δεν έχω πάρει ποτέ γιατί τα θεωρώ ακριβά, σύν το γεγονός ότι δεν βλέπω κάμιά τρελή διαφορά με τα Call-Girls όσο αφορά την εμφάνιση τους.
Όσο αφορά τώρα αυτό που λές (κόκκινη επισήμανση) είναι γεγονός ότι τα Call-Girls δεν θα στάυρωναν πελάτη αν βρισκόντουσαν σε studios, άλλα αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι τα studiokoritsa είναι πιο περιποιημένα απ' τα Call-Girls, άλλα το ότι κάποια studioκόριτσα άλλα και bourdelοκόριτσα είναι μία βαθμίδα παραπάνω σε εμφάνιση..
Τώρα βέβαια αυτά που λέω, μπορεί να είναι και υποκειμενικά για τους περισσότερους..