sexodaskalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 18
- Πόντοι
- 11
Δεν μπορω να πω για τις αλλες αλλα την <<γυναικα30>> ευχαριστως την παταγα με το αυτοκινητο μου.
Συνάδελφοι γνωρίζουμε τίποτα ?
Δυνατό φαίνεται ...
Δεν μπορω να πω για τις αλλες αλλα την <<γυναικα30>> ευχαριστως την παταγα με το αυτοκινητο μου.
χαχαχαχαχαχαχααν αυτη ειναι 25 εγω ειμαι δεκατλια
την καλησπέρα μου σε όλους. Ελπίζω ότι σερφάρετε στην άκρη του φυσικού, όχι ψηφιακού κύματος. Μήπως κάποιος γνωρίζει? Το google την αποδίδει άσπιλη.
ευχαριστώ
το πιπίνι αυτό έχει πιθανότητες 5% να είναι ΄΄άσπιλη΄΄ αγαπητέ heimweh...
θα έρθει πιθανότατα..μια ξανθειά..λιγο πιο γεμάτη η λιγο πιο αδύνατη, πιο ψηλή ή πιο κοντή...
θ΄αρχίσει τις παπαριές..οι φώτος είναι περσινές...έχω θυροειδή και πάχυνα ή αδυνάτησα..
είναι δικές μου οι φώτος..αλλά η πουτάνα η ζωή...και το γαμημένο γραφείο ..που δουλεύω...
φταίνε για όλα..
κάποιος ατυχής συμπαίκτης θα την κρατήσει...
θα δώσει 90+20+... + 30 το χοτέλι....θα χαλάσει 130 ευρά...θα ακούσει για πολλοστή φορά..μη αυτό, όχι το άλλο....
θα φάει την ξεπέτα...σε κάνα 35λεπτο...
και θα θέλει να φύγει πρίν απο την πουτάνα!!!!!!!!!
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ... ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΄΄ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ΄΄
Καλημέρα αγαπητέ και σε ευχαριστώ. Κατά τα γνωστά. Έγραψα ότι το google την αποδίδει άσπιλη, όχι ότι είναι. Ο λόγος που το έγραψα είναι προκειμένου να μην θεωρείται ότι ενθέτω σύνδεσμο υπερκειμένου και ζητώ πληροφορίες, δίχως, προηγουμένως, να έχω κάνει μία μικρή έρευνα. Εκεί και δικαίως θα σου απαντήσει κάποιος: ψάξε και λίγο πριν να αρχίσεις να ρωτάς. Ας πούμε ότι είναι ένας άγραφος κανόνας κώδικα δεοντολογίας. Και πάλι την καλημέρα μου.
www.mylist.gr/?view=showad&adid=334233&cityid=2&lang=el&catid=7]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=334233&cityid=2&lang=el&catid=7...κοιταξτε[/URL] ρε σεις μια γκομενα,που επειδη εχει μεγαλα βυζια,θελει χορηγο,παντρεμενο,με οικονομικη ανεση κτλ,κτλ,κτλ...εχουμε τρελαθει?....
Εχει φιλοδοξίες το κορίτσι και κορόιδα υπάρχουν...
Εξαρταται ποσο γεναιοδωρους θελει ,γιατι και με 50 ευρω γεναιοδωρια ειναι ,θα δοκιμασω και θα ενημερωσω.
:o :o :oΚαλησπερα. Γι αυτο ξερετε κατι?
Ευχαριστω!
αν ειναι για τετοιο ποσο τα δινω ισως και λιγο παραπανω,λες να μην τα δεχθει που δεν ειμαι πανω απο 40 ?Εξαρταται ποσο γεναιοδωρους θελει ,γιατι και με 50 ευρω γεναιοδωρια ειναι ,θα δοκιμασω και θα ενημερωσω.
Δεν μου φαινεται και πολυ αληθινο το SITE.:o :o :o
τι τούμπανο ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!
:o :o :o
τι τούμπανο ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!