PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Φανταζομαι οτι αναφερεσαι σε αυτην...καλησπερα.πληροφοριες(link ή τηλ.) για ναντια milf?ευχαριστω εκ των προτερων
Φανταζομαι οτι αναφερεσαι σε αυτην...καλησπερα.πληροφοριες(link ή τηλ.) για ναντια milf?ευχαριστω εκ των προτερων
καλησπερα.πληροφοριες(link ή τηλ.) για ναντια milf?ευχαριστω εκ των προτερων
rosaki?
Φανταζομαι οτι αναφερεσαι σε αυτην...
πεστο ψεμματα...παει και αυτη, καηκε ,αφου εγινε και ποστ για κριτικες στην αρχικη σελιδα του Βουρδελα.com θα παρουν τα μυαλια της αερα τωρα
παμε για αλλα
Καλησπερα guys,
λιγο την βοηθεια σας θελω
ξερουμε κατι γι αυτην?φωτο αληθηνες?την εχει παρει ποτε κανεις?
thanks ;)
παει και αυτη, καηκε ,αφου εγινε και ποστ για κριτικες στην αρχικη σελιδα του Βουρδελα.com θα παρουν τα μυαλια της αερα τωρα
παμε για αλλα
Η Μάγια η Βουλγάρα δεν βρίσκεται στην ΕΛλάδα;
ναι η αλήθεια είναι πως ξαφνικά είναι σαν να μιλάμε για άλλη γυναίκα,έμενα μοθ κάνει εντύπωση η πρώτη κριτική για την αποκατά;σταση της αρνητικής γνώμης.......καλύτερα να μην ρώταγα ποτέ
αφηστε τις μαλακιες μην μας την πεσει καμμια SAS και τρεχουμε βραδιατικα. πετρο μιλα και συ για να μην μπλεξουμε
Παλιά γνώριμη η συγκεκριμένη. Με αρκετές αμφιβολίες για το αν πρόκειται για 'εγχειρισμένη' περίπτωση ή όχι. Στο τηλέφωνο η φωνή της πάντως ακούγεται γυναικεία (παλιότερα ακουγόταν πολύ βραχνή, τώρα εντελώς γυναικεία). Σε δικό της χώρο στη Ν.Σμύρνη, απογευματινές ώρες. 80e το full πρόγραμμα (κ με αυταρχικό, κ μαστίγια, κ ό,τι βίτσια έχεις), με 60e το απλό (πίπα, μουνί). Για μια ώρα, μια εκτόνωση. Για παραπάνω τιμές συζητήσιμες κτλ.
Έχει δοκιμάει κανείς παλιός? Στις ίδιες τιμές θα μου πει κανείς βρίσκει πολύ καλύτερα, αλλά η όλη η εμπειρία με τα διάφορα εκεί που προσφέρει παραπάνω, κ μια ιδιαίτερη καύλα που μου βγάζει η μούρη της, κάτι με κάνουν να δοκιμάσω. Αλλά δε θέλω να είμαι κ εντελώς κασκαντέρ, μιας κ στα ίδια βρίσκεις κ αλλού κ καλύτερα
Thx
έμενα μοθ κάνει εντύπωση η πρώτη κριτική για την αποκατά;σταση της αρνητικής γνώμης.......καλύτερα να μην ρώταγα ποτέ
ειμαι κλωνος τηςΜακη ξεχασες την ευα αννιτα αννα κλπ
Οταν λεμε πρακτορομιλφ , το λεμε χαριτιλογώντας, διοτι εχει μια μανια με τους κλωνους...
Τι νομιζατε, μονο εμεις εχουμε κλωνους; ;)
Αντε, μπεκα στο ραγκλερ ....
Πολυ ειδικη περιπτωση, εχουμε ξαναμιλησει...
Δεν ειναι του γουστου μου, οπότε ...
Οπως λεει και η ιδια, εχει ανωμαλα γουστα !!!
Πας για να και φευγεις η , η !!!
Παιζει παντρεμενη milf ελληνιδα που εκδιδεται ....αυστηρα λενε οι πληροφοριες με ατομα μεχρι 40ετων.
Παιζει παντρεμενη milf ελληνιδα που εκδιδεται σε παρα πολυ στενο κυκλο........
Οταν μαθω νεοτερα και τηλεφωνο θα ενημερωσω.