kostasboy1
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και σε Χοτελ κιολας? Γυφτισα η ΚυραΛενη και αρπακολατζου....ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑδεν παιζει αυτο μαν,τα μιλησαμε ωραια και ομορφα..σε χοτελ θα γινει.δεν το εχω αποφασισει αν και ενα 70-30 λεω να το παιξω ασο και να μην παω
βιζιτουδες στελνει?μου ειπε οτι ειναι αματερ οι γκομενες.Σου μυριζει κατι ασχημο στο σκηνικο?Και σε Χοτελ κιολας? Γυφτισα η ΚυραΛενη και αρπακολατζου....ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ
θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι παιζει;βιζιτουδες στελνει?μου ειπε οτι ειναι αματερ οι γκομενες.Σου μυριζει κατι ασχημο στο σκηνικο?
για ενα 3ωρο τοσα μουνια καλο ακουγεται,το θεμα ειναι η ποιοτητα,θελει πολυ μυαλο για να το καταλαβεις??θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι παιζει;
τι αματερ και μαλακιες.
Tι δλδ προκαταβοληκα τα λεφτα κ μετα σου λεει πηγαινε εκει??????ποσες γκομενες(εμφανισιακα της προκοπης) και αντρες δηλαδη?το παλικαρι ειπε για 14αντρες με 12γκομενες οταν μιλησαμε.Πληρωμη Ομονοια καπου με αποδειξη σαν υπηρεσια΄΄παρτυ γνωριμιας΄΄.Αξιζει η φαση?
σε συγκεκριμενο γραφειο με οδο.Οχι στο δρομο το νταραβερι,μετα συναντηση στην ρεσεψιον του χοτελ κτλ κτλTι δλδ προκαταβοληκα τα λεφτα κ μετα σου λεει πηγαινε εκει??????
Eχει δοκιμασει κανεις?Κ μετα εαν την κανει με ελαφρα? Καλη δουλεια φαινεται...μαζευει ολες τις ακυρες γκομενες που δεν θελουν να φανουν σε αγγελεια κ σου λεει παρτουζα..!το 100-150 δεν καταλαβα τι σημενει 100 η 150?σε συγκεκριμενο γραφειο με οδο.Οχι στο δρομο το νταραβερι,μετα συναντηση στην ρεσεψιον του χοτελ κτλ κτλ
εμενα ενα κατοσταρικο μου ειπε και αν παω με μουνι παρεα θα πληρωσω τα μισα σχεδονEχει δοκιμασει κανεις?Κ μετα εαν την κανει με ελαφρα? Καλη δουλεια φαινεται...μαζευει ολες τις ακυρες γκομενες που δεν θελουν να φανουν σε αγγελεια κ σου λεει παρτουζα..!το 100-150 δεν καταλαβα τι σημενει 100 η 150?
Θα τους πας εμπορευμα και θα τους πληρωσεις και απο πανω.... μπραβο...αφου το σκεφτεσαιεμενα ενα κατοσταρικο μου ειπε και αν παω με μουνι παρεα θα πληρωσω τα μισα σχεδον
μονο οταν φυγει το κασερι και πεταξει απο τα χερια μου πιανεται για μαλακια!Μεχρι τοτε στο τζαμπα μπορω να το σκεφτομαι!Θα τους πας εμπορευμα και θα τους πληρωσεις και απο πανω.... μπραβο...αφου το σκεφτεσαι
ΕΑΝ ΠΑΣ ριξε ενημερωση για το τι τεμαχια παιζουν..!Τωρα ανεξαρτητα ζευγαρια ΧΛΩΜΟ να πανε κ να πληρωσουν κιολας.........~!θα εχει και μιλφειγ με το μαλακα-κερατα-βιτσιοζο συζυγο να βλεπει να του πηδανε την γυναικα!μου ειπε οτι χοντροι και αξυριστοι στα @@τρωνε΄΄πορτα΄΄συνηθως απο τα μουνια του οργιου
ΜΕ 10 - 14 ΑΝΤΡΕΣ = 100 Ε ΜΕ 6 - 8 ΑΝΤΡΕΣ 150 ΕEχει δοκιμασει κανεις?Κ μετα εαν την κανει με ελαφρα? Καλη δουλεια φαινεται...μαζευει ολες τις ακυρες γκομενες που δεν θελουν να φανουν σε αγγελεια κ σου λεει παρτουζα..!το 100-150 δεν καταλαβα τι σημενει 100 η 150?
χαχαχα σωστόςΜεγάλο στήθος βλέπω και ανάμεσα κουδούνα,αγελάδα είναι;