xxx.gataki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Γνωριζουμε κατι για την παραπανω ?
εχεις δικιο τα κιλακια της ταχει ...μαλλον στουντιοκοριτσο φαινεταιΕγώ όπου βλέπω σε αγγελίες call girls τη λέξη "πληθωρική", σκέφτομαι ότι η κοπέλα πρέπει να έχει παραπάνω κιλά.
Ωραίος ο παίκτης.
Στις πόσες προσπάθειες ρε Καζ; Εγώ μέχρι στιγμής 4-0 στο τηλέφωνο τις τελευταίες 30 ημέρες...
Εξαιρετική η νέα λέξη που εμπνέυστηκες! Μου επιτρέπεις να τη διορθώσω σε "Εμπόρνεια"? (Εν+κοσμια=εγκόσμια, Εν+πορνεια=Εμπόρνεια)
Εγώ όπου βλέπω σε αγγελίες call girls τη λέξη "πληθωρική", σκέφτομαι ότι η κοπέλα πρέπει να έχει παραπάνω κιλά.
Εγω βλεπω οποιοι πανε να τους ξεκωλιαζουν τιποτα τραβελοι,και να το εχουν πληρωσει κιολας.
εχεις δικιο τα κιλακια της ταχει ...μαλλον στουντιοκοριτσο φαινεται
Εγώ μέχρι στιγμής 4-0 στο τηλέφωνο τις τελευταίες 30 ημέρες...
Εγώ όπου βλέπω σε αγγελίες call girls τη λέξη "πληθωρική", σκέφτομαι ότι η κοπέλα πρέπει να έχει παραπάνω κιλά.
νικολακη χαθηκες....
[/quo
Καλησπερα φιλαρακι ,ολα καλα? σορρυ που δεν απαντησα νωρις αλλα ημουν στο δρομο απο Πατρα για Αθηνα. Βρηκα ξενοδ θα μεινω μεχρι να ληξει η απεργια και μετα παω κατω.
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω και ειναι σιγουρα γραφειο,αλλα εγω οπως την βλεπω μου θυμιζει την γκομενα του Δογκανου ;)
Ν θυμιζει την γκομενα του Δογκανου ;)
Γράψε και στον κατάλογο αν θες...Για να βοηθησω οπως μπορω καταθετοντας την ταπεινη μου αποψη, μείνετε οσο το δυνατον μακρυτερα από:
Κυρίως λόγοι: υποκριτικη, πλαδαρο σωμα, προσπαθει να φαει χρονο με διαφορα <<γνωστά>> μεσα
τελικά έχουν πολύ γέλιο...
και καλά προσωπική αγγελία και βγαίνει τηλεφωνήτρια
μουφα η φοτοΤι ξερουμε για αυτην; Την θελω κολασμενα..... Μαλλον ειναι γραφειο γτ το τηλ βγαινει και σε αλλες αλλα η φωτο ειναι αληθινη;