tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ
και εσύ πάλι την πίστεψες ????
ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ
Συγγνωμη ρε παιδια εν Αθηναις υπαρχει κατι δυνατο εκτος απο Βανεσσα κ Μαρινα? Η να κανουμε εκδρομες στην Κορινθο κ να σταματαμε να ριχνουμε κ ενα στο Λουτρακι ?
Ευχαριστώ! Για κριτική ούτε λόγος φαντάζομαι έτσι;
καποιο τσιου μου ειπε οτι "Ανώμαλη σημαίνει ότι σε στέλνει αδιάβαστο στο πρόγραμμα ,σώμα 25χρονης γυμνασμένη τουμπανο και βυζί μεγάλο αλλά πολύ σκληρό.
Πρόσωπο Θεά"
αλλά ΕΓΩ δε ξέρω
Τα υπογραμμισμένα ΔΕΝ ισχύουν!
Το πρόσωπο είναι μέτριο και το βυζί επίσης μετρίου μεγέθους και πεσμένο.
Τα υπόλοιπα σωστά!
Να τα λέμε όλα! ;)
Τα υπογραμμισμένα ΔΕΝ ισχύουν!
Το πρόσωπο είναι μέτριο και το βυζί επίσης μετρίου μεγέθους και πεσμένο.
Τα υπόλοιπα σωστά!
Να τα λέμε όλα! ;)
ξερω εναν που σιγουρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ
ετσι ειναι οι μεγαλες αγαπες. τη θελουν μονο δικη τους
αυτη σταματησε ...για την ωρα ετσι μου ειπε...Στην κυρια που ηθελε να την πηδας και να σε βλεπει ο αντρας της η να το γραφει σε καμερα αυτη για το δειχνει μετα στον συζηγο..... εγω προσωπικα δεν ειμαι για τετοια....
αυτος αρχισε παλι.πιστευω να το καταλαβες ξαδερφε ap δεν φταιω εγω
εισαι μεγαλη πουτ..... λες πρωτα κατι τσιμπαει ο αλλος (εγω) και μετα .....................
Η απεργια των ΜΜΜ μαλλον χτυπησε και τις πουτανες. 4 μηνυματα εχω στειλει σε ανεξαρτητες, δεν μου εχει απαντησει καμια
πες να περασεις να τις παρεις με το αμαξι και θα δεις για ποτε θα σου απαντησουνε.....
Γουστάρεις Ντι Κάπριο φίλε;Ποιο αμαξι ρε συ πλακα κανεις, δεν μετακινω το αμξι με τετοιες συνθηκες(κινηση, καιρος) για κανενα λογο. Στα αρχιδια μου, εχει το inception το star, θα κατσω να τον παιξω με την ταινιαρα και τζαμπα κιολας
Λες ???Γουστάρεις Ντι Κάπριο φίλε;
Tηλεφώνησα τώρα,, 50 € μου είπε για μία ώρα , έχει δικό της χώρο, μασάζ και σεξ, ( δε δίνει κώλο )
Δεν ξέρω ποια από τις δύο είναι καλύτερη εμφανισιακά (ούτε υπηρεσιακά), μάλλον αυτή πρέπει να είναι, αφού δείχνει σώμα κ πρόσωπο, η προηγούμενη δε δείχνει πρόσωπο κ έχει πατσόκοιλα όπως είπε κ συναγωνιστής , την έχω πατήσει 2-3 φορές έτσι.
Αν τιμηθεί κάποια ας υπάρξει μια ενημέρωση προς αποφυγήν δυσάρεστων εκπλήξεων..
Το καλύτερο που δεν ξέρεις είναι για ποιόν λόγο τις έδειχνε μετά στο σύζυγο! ;)
Αλλά ας μην τα πούμε κι όλα!