Ξαπλάριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλά κάνουν και γκρινιάζουν οι "θαμώνες" του θρεντ ότι δεν ψάχνετε τίποτα. Ολόκληρη κουβέντα και δε γκουγκλάρατε καν το τηλέφωνο. Γραφείο είναι που έχει πάρει προφανώς τις φωτό της Εβελίνας.αυτή παιδια τι είναι;
Μωβ είναι ρε όχι κόκκινα
μες τη Jaquar bro και εγώ τα κόκκινα μωβ τα βλέπω
...και η γκόμενα γενικώς σκούρα
Διάβασέ το όπως το έγραψα και θα καταλάβεις.
πήρα τηλ
εμενα τωρα που πηρα με ειπε 80 ωρα, και extra, πιπα free, και κολαρακι..
120 μου ειπε η ελινα που σηκωνει τηλ. ολα μεσα εκτος πισω πορτας την οποια χρεωνει εξτρα.τελικα παιδια αυτη τι λεει ?
Γνωριζει κανεις κατι???? Μου αρεσει πολυ να το δοκιμασω???
καλα λεμε καποιοι δε τη παλευουν με τπτ!!!ειπα πηρα τηλ και ειπε 80 την ωρα με extra 15ευρα κολο η πιπα freeσωστός ...
τελικά το 80 ισχύει ?
η φωτο τη βγαζει τραβελιkai gia autin psinomai ;)
Την συναντησα προχθες , βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο της παραλιακης στην ΓλυφαδαΓνωριζει κανεις κατι???? Μου αρεσει πολυ να το δοκιμασω???
Την συναντησα προχθες , βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο της παραλιακης στην Γλυφαδα
κοπελλα ψηλη ομορφη και πολυ γλυκια, εαν ψαχνεις αλλοδαπο μοντελο δεν ειναι, ειναι μια γυναικαρα που δεν περναει απαρατηρητη. Απο υπηρεσιες ειναι καθαρα GFE πολυ θερμη και δεν θυμιζει επαγγελματικο ραντεβου στηθος τριαρι φυσικο, κορμι που βγαζει μια σεξουαλικοτητα και γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και θα την ξανασυναντησω συντομα , φυσικα γουστα ειναι αυτα
εμεις φταιμε με τα 20αρια που ζητανε...την ειδανε μαγκια.Προτεινω να δημιουργθει νεο thread με τιτλο "ανεξαρτητες call girls με εχθρικη σχεση με τα τηλεφωνα".
Νεα εισοδος. Αννα33. Με 3 ατομα μιλησα εδω μεσα, 3 διαφορετικα τηλεφωνα μου εδωσαν, δεν απαντησε σε κανενα απο τα 3
Δεν φταινε τα παιδια φυσικα(τους ευχαριστω πολυ ολους για τις πληροφοριες ) αλλα...μαγκες μαλλον πρεπει να υπαρχουν καμια...10αρια τηλεφωνα ακομα
Το σωστο δεν ξερω ποιο ειναι. Περισσοτερες πληροφοριες στον κυριο.
εμεις φταιμε με τα 20αρια που ζητανε...την ειδανε μαγκια.
Υπηρεσιες πολυ καλες , ολα εκτος πρωκτικο, πιπα με προφυλαξη διαρκειακόστος;
υπηρεσίες(πίπα με ή χωρίς λάστιχο, πρωκτικό) ;
διάρκεια συνάντησης;