Νταξει ρε man, ειπαμε, οχι κι ετσι. Χαβαλε κανουμε
Μπορει πολυ απλα να μην ισχυει κανενα απο τα 3 τηλεφωνα πλεον τελικα
γενικα το ειπα για αυτο που γινετε με τα γραφεια..απο μουφα φοτο μεχρι πιασιμο σε μπουτι +20αρικο
Δεν περνά απαρατήρητη εννοείς μέχρι να βγάλει τα ρούχα! Γιατί αν κρίνω από τις φώτο η κοιλιά της είναι χάλια και υποψιάζομαι παρουσία κυτταρίτιδας..όσον αφορά στην ηλικία για να λέει 33 ,πιθανολογώ 40..και θέλει 100 ευρώ.Την συναντησα προχθες , βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο της παραλιακης στην Γλυφαδα
κοπελλα ψηλη ομορφη και πολυ γλυκια, εαν ψαχνεις αλλοδαπο μοντελο δεν ειναι, ειναι μια γυναικαρα που δεν περναει απαρατηρητη. Απο υπηρεσιες ειναι καθαρα GFE πολυ θερμη και δεν θυμιζει επαγγελματικο ραντεβου στηθος τριαρι φυσικο, κορμι που βγαζει μια σεξουαλικοτητα και γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και θα την ξανασυναντησω συντομα , φυσικα γουστα ειναι αυτα
η φοτο ειναι καθαρη τωρα δε ξερω μη σε παρω και στο λαιμο μου..αλλα πιστευω οτι δεν ειναι τραβελακι.lete kai auti gia travelos idio magazaki fenete na einai
Δεν ειναι αλλοδαπο μοντελο,ειναι γυρω στα 35/37 (δεν ειδα ταυτοτητα) η κοιλια δεν εχει γραμμωση αλλα δεν ειναι και χαλια ( θα ελεγα οτι φταιει ο φωτογραφος) ειναι πολυ αισθησιακη και τρυφερη κοπελλα. Περασα πολυ ωραια και γιαΔεν περνά απαρατήρητη εννοείς μέχρι να βγάλει τα ρούχα! Γιατί αν κρίνω από τις φώτο η κοιλιά της είναι χάλια και υποψιάζομαι παρουσία κυτταρίτιδας..όσον αφορά στην ηλικία για να λέει 33 ,πιθανολογώ 40..και θέλει 100 ευρώ.
πρεπει να αισθανομαστε τυχεροι για την αμεσοτητα της πληροφορησης...Την συναντησα προχθες , βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο της παραλιακης στην Γλυφαδα
κοπελλα ψηλη ομορφη και πολυ γλυκια, εαν ψαχνεις αλλοδαπο μοντελο δεν ειναι, ειναι μια γυναικαρα που δεν περναει απαρατηρητη. Απο υπηρεσιες ειναι καθαρα GFE πολυ θερμη και δεν θυμιζει επαγγελματικο ραντεβου στηθος τριαρι φυσικο, κορμι που βγαζει μια σεξουαλικοτητα και γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και θα την ξανασυναντησω συντομα , φυσικα γουστα ειναι αυτα
το πατσοκοιλο δε το ειδες στη δευτερη φωτο?
Τελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι μαλλον ειναι αυτο που ζηταω. Θερμη , γλυκια αισθησιακη GFE. Θα προσπαθησω να την συναντησω αυριο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου καληνυχτα σε ολους.Γνωριζει κανεις κατι???? Μου αρεσει πολυ να το δοκιμασω???
Εσυ θα μας τρελανειςΤελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι μαλλον ειναι αυτο που ζηταω. Θερμη , γλυκια αισθησιακη GFE. Θα προσπαθησω να την συναντησω αυριο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου καληνυχτα σε ολους.
Αυτο επρεπε να το γραψης αυριο μαλλον.Δεν ειναι αλλοδαπο μοντελο,ειναι γυρω στα 35/37 (δεν ειδα ταυτοτητα) η κοιλια δεν εχει γραμμωση αλλα δεν ειναι και χαλια ( θα ελεγα οτι φταιει ο φωτογραφος) ειναι πολυ αισθησιακη και τρυφερη κοπελλα. Περασα πολυ ωραια και για
το γουστο μου αξιζει με το παραπανω τα 100 ευρω
Αυτο τωρα για ποτε ηταν;Την συναντησα προχθες , βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο της παραλιακης στην Γλυφαδα
Αυτο επρεπε να το γραψης αυριο μαλλον.
Τα μπερδεψες...
Λεφτά, υπάρχουν....Γιωργο Παπαντρεου ξεκαθαρισε μας την σειρα
Τελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι μαλλον ειναι αυτο που ζηταω. Θερμη , γλυκια αισθησιακη GFE. Θα προσπαθησω να την συναντησω αυριο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου καληνυχτα σε ολους.