geman30
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πιαστο αυγο και κουρευτο man. Εκει κι αν δεν εχω ιδεα πως εμφανιζεται
Δεν γαμιεται, ισως καποια αλλη φορα.
Για τωρα βαρεθηκα. Next
Πιαστο αυγο και κουρευτο man. Εκει κι αν δεν εχω ιδεα πως εμφανιζεται
Δεν γαμιεται, ισως καποια αλλη φορα.
Για τωρα βαρεθηκα. Next
Για αυτο τι ξερουμε?
Παιζει να εχει προβληματα με την ΕΥΠ, την MI5 η την CIA , NSA η και ολους μαζι...Η γνωστη προβληματικη στο μυαλο Αννα 33 ,φυσιολογικο επομενως να μην σηκωνει τηλεφωνα ,θα ειναι η περιοδος που εχει μπλοκαρει ,καντε υπομονη σε λιγο καιρο θα λειτουργησει παλι το μυαλο της και θα σηκωσει το τηλεφωνο.
Νατα παλι....αρχισαμε τις αντιπαραθεσεις.....agapiti fili ime i gabriella apo letonia me ta xantia malia, thelo na sas po oti htes pira tis ginekologikes exetasis ke ime arnitiki sta xlamydia pou kapios egrapse sto forum, o kirios pou o opios ihe kaki ikonomiki simfonia mazi mou, ke etsi egrapse oles aftes tis vlakies gia mena. Telos opios anfivali giafto eho panta tis exetasis mazi mou gia opion theli na tis di sto rantevou pou tha kliso mazi tou. Efharisto gia osous prin 2 vdomades den pistepsane se afta ta psemata pou graftikan gia mena sto forum......filakia ....javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
Γιατι το κακη οικονομικη συμφωνια μου παει στο οτι αλλα ελεγε η αλλα εγιναν απο καποιον απο τους 2???agapiti fili ime i gabriella apo letonia me ta xantia malia, thelo na sas po oti htes pira tis ginekologikes exetasis ke ime arnitiki sta xlamydia pou kapios egrapse sto forum, o kirios pou o opios ihe kaki ikonomiki simfonia mazi mou, ke etsi egrapse oles aftes tis vlakies gia mena. Telos opios anfivali giafto eho panta tis exetasis mazi mou gia opion theli na tis di sto rantevou pou tha kliso mazi tou. Efharisto gia osous prin 2 vdomades den pistepsane se afta ta psemata pou graftikan gia mena sto forum......filakia ....javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
Γιατι το κακη οικονομικη συμφωνια μου παει στο οτι αλλα ελεγε η αλλα εγιναν απο καποιον απο τους 2???
Eμπειρικα η τανα φταιει για οποια οικονομικη διαφορα...!Στα Μπου κ στα call-girl αλλα λενε αλλα κανουν αλλες βλεπεις αλλες ερχονται..!Στα στουντιο ευτιχος δεν ισχυει αυτο..ή και από τους δυο...
έχει παίξει κανένας με το παρακάτω?
λέει 120 για 2 φορές, Ελλεηνίδα κλπ..
Δεν πιστεύω να νομίζεις πως οι φωτός είναι δικές της;
Πρωτόβγαλτη Ελλεϊνίδα και μούρη φάτσα κάρτα;
Άσε που κάπου τις έχω ξαναδεί τις φωτός.
Ούτε φαντασία να ψάξουν για άλλες δεν έχουν.
Κατι μου λεει οτι αυτη η αγγελια: ειναι η "μαμα " αυτης της αγγελιας: προσεξτε τα τηλ....
ΣΥΜΠΤΩΣΗ????????? Η μηπως ΕΤΑΙΡΙΚΟ?Κατι μου λεει οτι αυτη η αγγελια: ειναι η "μαμα " αυτης της αγγελιας: προσεξτε τα τηλ....
Στη πρωτη αγγελια μαλλον ειναιη προισταμενη οποτε εχεις δικιο εταιρικο..ΣΥΜΠΤΩΣΗ????????? Η μηπως ΕΤΑΙΡΙΚΟ?