Paul Vunak
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να σαι καλα αρχονταγραφεια ολα κ κομοδινα.
να σαι καλα αρχονταγραφεια ολα κ κομοδινα.
Σε sms μου παντως δεν απαντησε.επεσε πεινα μαλον.
Εχεις παρει?κριμα το αλογο............
Δεν θα εχει μοναδες στο κινητο γι'αυτο δεν απαντησε.Σε sms μου παντως δεν απαντησε.
μην παρεις σκαμπο φιλε παρε σαζμανογρυλο να ριθμυζεις το υψος οπου σε βολευει.ρε μάγκες αυτή η Sasa είναι πράγματι 1,83? να αρχίσω να το σκέφτομαι αν είναι, πρώτη φορά για να πηδήξω όρθια γυναίκαι θα χρειαστεί να ανέβω σε σκαμπό.... χααχαχχα εμπειρία!!!
το μηνυμα κατεβηκε,αν ανεβηκε για να βαλεις στην μπριζα και να σε ρωτανε τι να πω,ας μας πεις εσυ αν θες
Καλησπέρα...
αυτη εδω τι σας λέει? φωτο καθαρες....50 ευρω βλεπω κι ανεβαίνω!!!(που λεει και ο {Σ}Τόκος)
Εχεις παρει?
Πηρες λοκω? Απο εμφανιση ευχαριστημενος?εχω παρει αλλα δεν ητανε ζωντανη ηθελε να την κατευθυνεις εσυ συνεχως.πρωτοβουλια 0. σαν να πηδας μισοπεθαμενη.
Εχεις παρει?
ρε μάγκες αυτή η Sasa είναι πράγματι 1,83? να αρχίσω να το σκέφτομαι αν είναι, πρώτη φορά για να πηδήξω όρθια γυναίκαι θα χρειαστεί να ανέβω σε σκαμπό.... χααχαχχα εμπειρία!!!
Τι μου θύμησες. Η πρώτη μου παρτούζα. Πραγματικά για άγριες καταστάσεις. Είχα ακούσει ότι αποχώρησε οριστικά από το στίβο της μάχης, γιατί αποκαταστάθηκε.τώρα που γράψατε Σάσα,η Πόπη δεν έφερνε μια Σάσα Ελληνίδα που ήταν πραγματικά για άγριες καταστάσεις??
η Μαρινα θα φάνταζε δίπλα της αρνάκι!!
Σάσα δεν την λέγανε....μετα εξαφανίστηκε γμτ!