aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
όχι afic, αλλά στο ακριβό προφίλ φαίνεται πιο επαγγελματική δουλειά....δεν ξέρω
Φιλε οχι, οι ιδιες φωτο ειναι..
όχι afic, αλλά στο ακριβό προφίλ φαίνεται πιο επαγγελματική δουλειά....δεν ξέρω
το πιθανολογω για προσωπικη της αγγελια,μιλαγε με ''αερα'',της λεω''εισαι σαφεστατη''.Πολλα εξτρα,με κομπιουτερακι να εισαι,ειναι ηλιθιες?
αντι να εχουν ενα ''πακετο ωρας''με τιμη μαλακιζονται μου φαινεται..
Ξαναπαρτη τηλεφωνο, πες της 100 για 2 μπαλακια με ακαμπουκι και αν δεν εισαι η ιδια που βλεπω στις φωτο εφυγες.. πως το λεει ενα μελος εδω, πανω απ'το avatar του? .. "Εμεις τις καναμε να ζητανε τοσα"
μα και μενα επι της ουσιας με βρισκεις συμφωνο.Εχουν σουταριστει οπως εχουν ερθει κατα το παρελθον αλλα αντ`αλλων ξεκωλα,απο την πορτα κιολας γειωμα και με τα ''το ταξι δωσε'' επαιρναν την απαντηση που αρμοζε''κατεβα και παρε το νταβα σου τηλ΄να σε παρει''/Ξαναπαρτη τηλεφωνο, πες της 100 για 2 μπαλακια με ακαμπουκι και αν δεν εισαι η ιδια που βλεπω στις φωτο εφυγες.. πως το λεει ενα μελος εδω, πανω απ'το avatar του? .. "Εμεις τις καναμε να ζητανε τοσα"
μιλαγε με αερα σουπερσταρ και δεν ανεφερε κωλο,κωλο η μπαααα?
το μελος που το λεει δεν εχει κρατησει ποτε καποια που δεν ειναι οτι στη φωτο. ;) και εξηγηση για τις υπηρεσιες εξαρχης. χωρις +20+20+τ'αρχιδια μου.ποσα θες ολα μεσα να σε ξεμουνιαζω για 59' και 59" τουλαχιστον.και το social time απο παρτη σου.αμα ειναι λογικη τη και κανω κεφι την παιρνω αλλοιως γεια σας.
μιλαγε με αερα σουπερσταρ και δεν ανεφερε κωλο,
μια ωρα τρομπονι με καποτα και ενας γυρος 100.καθε τι εξτρα(2ος γυρος +30),ειναι προγραμμα αυτο πειτε μου ..
Ναι φιλε για σενα ελεγα, ετσι πρεπει..
ειναι προγραμμα του κωλου. ειδες που εχει και κωλο η υποθεση?
μια ωρα τρομπονι με καποτα και ενας γυρος 100.καθε τι εξτρα(2ος γυρος +30),ειναι προγραμμα αυτο πειτε μου ..
Στο ακριβο προφιλ εχει ληξει το τουρ της..όχι afic, αλλά στο ακριβό προφίλ φαίνεται πιο επαγγελματική δουλειά....δεν ξέρω
επαρχιωτακι ειμαι τι να ξερω εγω? αλλα αμα σου πει καμμια που σουταρες το ταξι δωσε τουλαχιστον πες της.:μηπως πρεπει να μαθεις οδηγηση γιατι τοσες φορες που θα σε γυριζουνε πισω θα στα τρωνε οι ταριφες?
πολυ καλα τα λες φιλε επαρχιωτη!
για τον συγκεκριμενο μεθυσο αεργο ψευτομαγκα εχω γραψει στο θρεντ για το γραφειο μουφα που εχει με βαση τον Πειραια και με fake φωτοςξαδερφε αυτο το πα σε μια που μου εστειλε ο παπαρας με τα τηλεφ σε 137 και 548 και αρεσε μεχρι και σε αυτην που εδιωξα.
Στο ακριβο προφιλ εχει ληξει το τουρ της..
Μια ωρα με ακα και 2ο γυρο ποσο παει?δηλαδη ρε psol ενα διωρο με ακα +κουλουρι+ εξτραμπωλς+ κανα δυο χσμ και χσφ ποσο θα παει γιατι εχω μεινει και μετεξεταστεος στα μαθηματικα?
για τον συγκεκριμενο μεθυσο αεργο ψευτομαγκα εχω γραψει στο θρεντ για το γραφειο μουφα που εχει με βαση τον Πειραια και με fake φωτος
Μια ωρα με ακα και 2ο γυρο ποσο παει?