asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 2.287
Να τον παρω για τη συλλογη? Θα τον ευχαριστηθω?Έχω πάρει εγώ. Άλογο πράγματι, αλλά 120 ενωμένα εργοστάσια.
Να τον παρω για τη συλλογη? Θα τον ευχαριστηθω?Έχω πάρει εγώ. Άλογο πράγματι, αλλά 120 ενωμένα εργοστάσια.
Έχω πάρει εγώ. Άλογο πράγματι, αλλά 120 ενωμένα εργοστάσια.
H δευτερη παιρνει 50 ευρω στο σπιτι της +30 δευτερη φορα.Η τριτη ειναι η γυναικα 30,δες στα call-girls
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Ξερει κανείς κάτι για τις παραπάνω?Προτασεις δεκτες
H δευτερη παιρνει 50 ευρω στο σπιτι της +30 δευτερη φορα.Η τριτη ειναι η γυναικα 30,δες στα call-girls
Οχι,εχω την εντυπωση οτι θα ειναι ξεπετα....τη δεύτερη την έχεις δοκιμάσει;
Aστο
φαίνεται αρκετά καλή.
φαίνεται αρκετά καλή.
φαίνεται αρκετά καλή.
Πηρες λοκω? Απο εμφανιση ευχαριστημενος?
Μαλλον κλεμμενες φωτο απο το φεισμπουκπείτε ποιο είναι το θέμα και μην το ζαλίζετε
ψεύτικες φώτο,μπάζο,βρωμάει,τί???
και μενα η πρωτη παρτουζα με σαρα και τζενιφερ που ετριξαν τα πατωματα οχι μονο τα κρεβατια.Τι μου θύμησες. Η πρώτη μου παρτούζα. Πραγματικά για άγριες καταστάσεις. Είχα ακούσει ότι αποχώρησε οριστικά από το στίβο της μάχης, γιατί αποκαταστάθηκε.
καλά φιλάρα τι μου θύμισες......με πέθαναν και ήθελα μετά οξυγόνο λέμε......και μενα η πρωτη παρτουζα με σαρα και τζενιφερ που ετριξαν τα πατωματα οχι μονο τα κρεβατια.
αλλα εξαφανιστηκε η γλυκα ...
καλά φιλάρα τι μου θύμισες......με πέθαναν και ήθελα μετά οξυγόνο λέμε......
ρε παίδες επι τη ευκαιρία .....σκέφτομαι ένα πρωτοχρονιατικο δωράκι στον εαυτό μου......μεταξύ αναστασίαρου και άννα33-77κ.λ.π... τι μου προτείνετε?......
τι να κάνω ρε μαλάκα....αφού είμαι φτωχός πλην τίμιος....που μου πετάγεσαι σαν την πούτσα.......αντί να μου πείς τι προτείνεις...άσε τα παιδιά να μου ανοίξουν τα μάτια.....τέτοιος παλιόγερος που είσαι ...
σιγά το δώρο που θα κάνεις ρε παπάρα.. γεροσπαγκοραμένε...
τι να κάνω ρε μαλάκα....αφού είμαι φτωχός πλην τίμιος....που μου πετάγεσαι σαν την πούτσα.......αντί να μου πείς τι προτείνεις...άσε τα παιδιά να μου ανοίξουν τα μάτια.....