The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.100
- Πόντοι
- 25.467
Ξέρεις και τίποτε εν επαρκεία σε αυτούς τους καιρούς?
Ο αυνανισμός μήπως;
Ξέρεις και τίποτε εν επαρκεία σε αυτούς τους καιρούς?
Ο αυνανισμός μήπως;
Ο αυνανισμός μήπως;
Συγγνώμη και πάλι για το off topic: Όχι λέει η Διαμαντοπούλου στα κουπόνια για τη σίτιση υποσιτιζόμενων μαθητών για λόγους παιδαγωγικούς. Παραπέμπει το ζήτημα στην πρόνοια.
Συγγνώμη και πάλι για το off topic: Όχι λέει η Διαμαντοπούλου στα κουπόνια για τη σίτιση υποσιτιζόμενων μαθητών για λόγους παιδαγωγικούς. Παραπέμπει το ζήτημα στην πρόνοια.
Έχετε διατελέσει εις το παρελθόν χειρώναξ? :o :o :o
σαφώς και έχει δίκιο... σε ένα σχολείο δεν μπορεί να υπάρξει διακριτική μεταχείριση μεταξύ των μαθητών σε τίποτε... οδηγεί σε απομονωσεις και στοχοποιήσεις..
Ναι. Βαρελάς. Ανέκαθεν με συγκινούσαν οι "πάτοι".
Ναι. Βαρελάς. Ανέκαθεν με συγκινούσαν οι "πάτοι".
Μόνο αυτό οδηγεί σε απομονώσεις και στοχοποιήσεις; Οι φιρμάτες, ένδυση, υπόδηση καθώς και τα φιρμάτα σχολικά αξεσουάρ -που εδώ και χρόνια επιτρέπονται- δεν έχουν ήδη οδηγήσει εκεί;
πρέπει κατά την γνώμη σας να προσθέσουμε και άλλον τι ?
ΥΓ πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρ της σχολικής στολής.. όχι για λόγους συντηριτισμού ή παρακολούθησης αλλά αποκλειστικά για λόγους ισοπέδωσης...
Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνω ανεπιφυλάκτως να παρακολουθήσετε την ταινία "Ο πάτος της Πάττυ". Θα την απολαύσετε......!
Υποθεσεις στα πινακια.
Σωστα! αντι να τα στοχοποιει με κουπονια προτιμοτερο ειναι να περνανε απαρατηρητα λιποθυμοντας απο την πεινασαφώς και έχει δίκιο... σε ένα σχολείο δεν μπορεί να υπάρξει διακριτική μεταχείριση μεταξύ των μαθητών σε τίποτε... οδηγεί σε απομονωσεις και στοχοποιήσεις..
τελικα κυριοι εγω μαλλον με την απορια θα μεινω.
η εμμανουελα μαλλον απραγη ειναι καθως ως φαινεται κανενας δεν την εχει παρει ή κανεις δεν την παιρνει.
ε ρε την κακομοιρα ψωμολυσσαει.
τσαμπα οι αγγελιες που βαζει συνεχεια
η οικονομικη στενοτητα που διανυω τον τελευταιο καιρο δεν μου επιτρεπει να παρω τετοιο ρισκο και μαλιστα των 150€.δε κανεις εσυ την αρχη,να μας πεις κ μας?
μαστόρια,
δοκιμασε κανεις???? ειναι αλη8ινα αυτα τα βυζομπαλα???
8ελει λεει 90 για 1 ωρα (2 φορες)....