ερωτηση κρισεως. Ποια προτιματε? πρωτα σαν εμφανιση και μετα σαν υπηρεσειες(αν εχετε εμπειρια)
α)
β)
γ)
δ)
εγω ειμαι αναμεσα στο α και στο δ... εσεις τ λετε?
Aν υπαρχει το δ. ενημερωσε μας.....................
ερωτηση κρισεως. Ποια προτιματε? πρωτα σαν εμφανιση και μετα σαν υπηρεσειες(αν εχετε εμπειρια)
α)
β)
γ)
δ)
εχει καποιος εμπειρια με το ρωσικο αλογο?
να σαι καλα για τις πληροφοριες ρε αλανιΔεν ξέρω αν την έχει συναντήσει τελικά κανείς. Γραφείο είναι, όσες φορές είχα παρει μου λέγανε οτι η συγκεκριμένη λείπει και με ρώτησαν αν θέλω να μου στείλουν μια αντίστοιχη. Την 1η φορά δέχθηκα, μου ήρθε ένα μπάζο, το έστειλα πίσω και έριξα μαύρο.
Συμφωνω,ταλαιπωρημενη με ιχνος θλιψης.Χωρος μετριος,δερμα λιγο προς το γριας,μετρια οδοντοστοιχια ανατολικου τυπου,κοιλια που θα φανει οταν βγαλει τα ρουχα.Επρεπε να της ειχα πει να τα κρατησει.Αστο φιλε μου.Κανε μια αλλη επενδυση.διεκπαιρεωτικη ...
καποτε ηταν και καλλονη ...
ξέρουμε τίποτα για αυτό? ανεβένω σήμερα Αθήνα και έλεγα να δοκιμάσω.
Παρε το Α.ερωτηση κρισεως. Ποια προτιματε? πρωτα σαν εμφανιση και μετα σαν υπηρεσειες(αν εχετε εμπειρια)
α)
β)
γ)
δ)
Ελα ντε ξανα εξαφανιστηκε παλι.ρε μάγκες τι γίνετε με αυτή με τη γνωστή πρώην Μαιρούλα..που έγινε η Ελένη και επαίξε σε πορνό της Σιρίνα?
μετά από την ταινία πήγε σε γραφείο και έπερνε 200... λίγο αργότερα... μάλλον επειδή έπεσε η πελατεία έβαλε πάλι αγγελία και ζήταγε 120 για 1 ώρα 150 για μιάμιση και 200 για δύο... της έστειλα μήνυμα .... και μετά πάλι εξαφανήστικε.... έχετε κανένα λινκ? κανένα τηλέφωνο?
τι παίζει με αυτή....>????
Η μνήμη σου σε απατά σεβάσμιε γερο σάτυρεαπό ότι ενθυμούμαι δια το πλατύ κοινό 150/δίωρο... δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά λ΄γοω γήρατος και εξασθενημένης μνήμης...
Δικαιολογησε γερακο μου δεν χρειαζετε να απολογησε.από ότι ενθυμούμαι δια το πλατύ κοινό 150/δίωρο... δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά λ΄γοω γήρατος και εξασθενημένης μνήμης...
για τα χοντραδια καλη ειναι .. μεχρι εκει ομωςΣυμφωνω,ταλαιπωρημενη με ιχνος θλιψης.Χωρος μετριος,δερμα λιγο προς το γριας,μετρια οδοντοστοιχια ανατολικου τυπου,κοιλια που θα φανει οταν βγαλει τα ρουχα.Επρεπε να της ειχα πει να τα κρατησει.Αστο φιλε μου.Κανε μια αλλη επενδυση.
τουτο δω το χει σμπρωξει κανεις ?
Αν το σηκωσουν πες το μου και εμενα....
τουτο δω το χει σμπρωξει κανεις ?
Εχει βαλει μια αγγελια σαν ζευγαρι και σε αποστολη μαιλ για ερωτηση η απαντηση ειναι η εξης ....Καλησπέρα μωρό μου,είμαι η κοπέλα του ζευγαριού η Νατάσα,μπορούμε να κάνουμε ένα απίθανο τρίο κ να σου προσφέρω ελεύθερο στοματικό, 69, διάφορες στάσεις σεξ της αρεσκείας σου, με όσες εκτονώσεις επιθυμείς(extra-ball), όπου θέλεις (στόμα-CIM,πρόσωπο-CIF,πόδια κτλ),γλύψιμο-εφόσον επιθυμείς στην κωλοτρυπίδα σου(ass rimming)- κ βέβαια μαζι με τον παρτενέρ μου ο ένας να με "παίρνει", ο άλλος να μου "δίνει" πίπα κ εναλλάξ! δεν έχουμε χώρο,μπορούμε σε κάποιο ξενοδ.(μας βολεύει πολυ το ΠΡΙΑΜΟΣ) κ το δωράκι είναι στα 80ευρ!! για μία ώρα απόλαυσης.. στειλε μου ενα κινητο σου κ θα παρεις αμεσως το δικο μου.. ....... και βεβαια την αναγνωρισα απο την μαυρη κωλο@@@@@δα στην φωτο που εστειλε μαζιρε μάγκες τι γίνετε με αυτή με τη γνωστή πρώην Μαιρούλα..που έγινε η Ελένη και επαίξε σε πορνό της Σιρίνα?
μετά από την ταινία πήγε σε γραφείο και έπερνε 200... λίγο αργότερα... μάλλον επειδή έπεσε η πελατεία έβαλε πάλι αγγελία και ζήταγε 120 για 1 ώρα 150 για μιάμιση και 200 για δύο... της έστειλα μήνυμα .... και μετά πάλι εξαφανήστικε.... έχετε κανένα λινκ? κανένα τηλέφωνο?
τι παίζει με αυτή....>????
Εχει βαλει μια αγγελια σαν ζευγαρι και σε αποστολη μαιλ για ερωτηση η απαντηση ειναι η εξης ....Καλησπέρα μωρό μου,είμαι η κοπέλα του ζευγαριού η Νατάσα,μπορούμε να κάνουμε ένα απίθανο τρίο κ να σου προσφέρω ελεύθερο στοματικό, 69, διάφορες στάσεις σεξ της αρεσκείας σου, με όσες εκτονώσεις επιθυμείς(extra-ball), όπου θέλεις (στόμα-CIM,πρόσωπο-CIF,πόδια κτλ),γλύψιμο-εφόσον επιθυμείς στην κωλοτρυπίδα σου(ass rimming)- κ βέβαια μαζι με τον παρτενέρ μου ο ένας να με "παίρνει", ο άλλος να μου "δίνει" πίπα κ εναλλάξ! δεν έχουμε χώρο,μπορούμε σε κάποιο ξενοδ.(μας βολεύει πολυ το ΠΡΙΑΜΟΣ) κ το δωράκι είναι στα 80ευρ!! για μία ώρα απόλαυσης.. στειλε μου ενα κινητο σου κ θα παρεις αμεσως το δικο μου.. ....... και βεβαια την αναγνωρισα απο την μαυρη κωλο@@@@@δα στην φωτο που εστειλε μαζι
Εχει βαλει μια αγγελια σαν ζευγαρι και σε αποστολη μαιλ για ερωτηση η απαντηση ειναι η εξης ....Καλησπέρα μωρό μου,είμαι η κοπέλα του ζευγαριού η Νατάσα,μπορούμε να κάνουμε ένα απίθανο τρίο κ να σου προσφέρω ελεύθερο στοματικό, 69, διάφορες στάσεις σεξ της αρεσκείας σου, με όσες εκτονώσεις επιθυμείς(extra-ball), όπου θέλεις (στόμα-CIM,πρόσωπο-CIF,πόδια κτλ),γλύψιμο-εφόσον επιθυμείς στην κωλοτρυπίδα σου(ass rimming)- κ βέβαια μαζι με τον παρτενέρ μου ο ένας να με "παίρνει", ο άλλος να μου "δίνει" πίπα κ εναλλάξ! δεν έχουμε χώρο,μπορούμε σε κάποιο ξενοδ.(μας βολεύει πολυ το ΠΡΙΑΜΟΣ) κ το δωράκι είναι στα 80ευρ!! για μία ώρα απόλαυσης.. στειλε μου ενα κινητο σου κ θα παρεις αμεσως το δικο μου.. ....... και βεβαια την αναγνωρισα απο την μαυρη κωλο@@@@@δα στην φωτο που εστειλε μαζι
80 ? σαν ζευγάρι ? πολύ λίγα μου ακούγονται... εχεις το link ?Εχει βαλει μια αγγελια σαν ζευγαρι και σε αποστολη μαιλ για ερωτηση η απαντηση ειναι η εξης ....Καλησπέρα μωρό μου,είμαι η κοπέλα του ζευγαριού η Νατάσα,μπορούμε να κάνουμε ένα απίθανο τρίο κ να σου προσφέρω ελεύθερο στοματικό, 69, διάφορες στάσεις σεξ της αρεσκείας σου, με όσες εκτονώσεις επιθυμείς(extra-ball), όπου θέλεις (στόμα-CIM,πρόσωπο-CIF,πόδια κτλ),γλύψιμο-εφόσον επιθυμείς στην κωλοτρυπίδα σου(ass rimming)- κ βέβαια μαζι με τον παρτενέρ μου ο ένας να με "παίρνει", ο άλλος να μου "δίνει" πίπα κ εναλλάξ! δεν έχουμε χώρο,μπορούμε σε κάποιο ξενοδ.(μας βολεύει πολυ το ΠΡΙΑΜΟΣ) κ το δωράκι είναι στα 80ευρ!! για μία ώρα απόλαυσης.. στειλε μου ενα κινητο σου κ θα παρεις αμεσως το δικο μου.. ....... και βεβαια την αναγνωρισα απο την μαυρη κωλο@@@@@δα στην φωτο που εστειλε μαζι