topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.093
- Πόντοι
- 736
λαθος παιδια, οκ, βρεθηκε!καλησπερα παιδια! μηπως ξερει καποιος πωσ μπορω να βρω τηλεφωνο της lena 26?? υπαρχει καποιο site? ευχαριστω!
λαθος παιδια, οκ, βρεθηκε!καλησπερα παιδια! μηπως ξερει καποιος πωσ μπορω να βρω τηλεφωνο της lena 26?? υπαρχει καποιο site? ευχαριστω!
ερωτηση κρισεως. Ποια προτιματε? πρωτα σαν εμφανιση και μετα σαν υπηρεσειες(αν εχετε εμπειρια)
α)
β)
γ)
δ)
εγω ειμαι αναμεσα στο α και στο δ... εσεις τ λετε?
ρε μάγκες τι γίνετε με αυτή με τη γνωστή πρώην Μαιρούλα..που έγινε η Ελένη και επαίξε σε πορνό της Σιρίνα?
μετά από την ταινία πήγε σε γραφείο και έπερνε 200... λίγο αργότερα... μάλλον επειδή έπεσε η πελατεία έβαλε πάλι αγγελία και ζήταγε 120 για 1 ώρα 150 για μιάμιση και 200 για δύο... της έστειλα μήνυμα .... και μετά πάλι εξαφανήστικε.... έχετε κανένα λινκ? κανένα τηλέφωνο?
τι παίζει με αυτή....>????
30αρα Λετονη μαλλον γλυκεια καλο σωμα σχεδον ανυπαρκτο στηθος αλλα πολυ μα πολυ gfe ! Αγκαλιες, φιλια, γλωσσοφιλα, χαμουρεμα, φωνουλες, φωνες, κολοσουφροδακτυλιασματα μπολικα,θα χορτασετε.Ολες οι στασεις,στηνεται καλα, καθαρη αλλα στην πιπα υστερουμε.Ξερει να δουλευει γλωσσα δεν ξερει να ρουφαει...αεροπιπα μιλαμε.Καλη στο μπλαμπλα ευχαριστη και νεα στο επαγγελμα.Για 80 ευρω μαζι με το ξεσκουφωτο +20 αναλ για οποιον θελει ειναι καλη περιπτωση σε σχεση με κατι μπαζα που κυκλοφορουν σε αυτη την τιμη
καλημέρα συναγωνιστές, ξέρει κανείς αν παίζει κάτι απο τα παρακάτω?
ευχαριστώ
Η φώτο είναι μούφα
Με αλλα λογια κωλοτρυπιδες να ειναι και οτι ναναι αυτο θες να μου πεις Παιχτη !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images2/73254873398583775731.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν μας ειπατε ποια ειναι η μανδαμ
To δ είναι πρώην Βαγγέλης, όπως πολλοί έχουν αναφέρει.
Έτσι, αγοράκι είναι που έχει κόψει το παπάρι.
Όποιος ενδιαφέρεται για FB:
Είναι η Ζέτα που δουλεύει Βριλησσού 60. Μόνο στο σαλόνι την έχω δει, όπως είναι όπως στις φωτο αλλά από την φωνή είναι φανερό ότι είναι πρώην αγόρι
Το τελευταίο λένε ότι είναι εγχιερισμένο.
και στις δύο αγγελίες οι φωτό είναι ψεύτικες,Καλησπερα, επειδη αναζητησα στο site και δεν βρηκα κατι, μηπως ξερετε?
ευχαριστω.
η κεντρική φωτό είναι μούφα, από κει και πέρα δεν ξέρωwww.adoos.gr/post/23719195/kamila_]http://www.adoos.gr/post/23719195/kamila_[/url]
εχει κανεις εμπειρια εδω?