heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
ειναι συνεταιρακι με την θεια ολγα ..
Τώρα πέρασε η ώρα, φεύγουμε και μεις παιδιά και αύριο την ίδια ώρα θα τα πούμε με χαρά....
ειναι συνεταιρακι με την θεια ολγα ..
αν εισαι καλλιθεα και περιξ ειναι μια καλη οικονομικη λυσηΑυτη την ειχα παρει τηλεφωνο, ηταν ευγενικη και μου ειχε πει για 50 ευρω στο σπιτι της μεχρι τις 8 το βραδυ. Δεν πηγα ποτε τελικα. Αξιζει λες Gari ?
... την εχει παρει κανεισ? ξερουμε τπτ?
σας χαιρετω ολους και εγω σαν νεος! ;)αν εισαι καλλιθεα και περιξ ειναι μια καλη οικονομικη λυση
για μενα που "ταξιδεψα" για να την συναντησω ... ουτε κρυο ουτε ζεστη
φυσικα δεν τα κλαψα αλλα δεν ξαναψωνιζω κιολας
υποψιν ... εχει και μπακα
το λες αυτο γτ την εχετε αναφερει παλι η γτ θες και συ ινφο?
Regards to Krakow !!!και στην αγγελια λεει "μονο για σημερα"...το χανουμε το κορμι πατριωτηηηηηη
... την εχει παρει κανεισ? ξερουμε τπτ?
Έχει συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά άντε ψάξε βρες πού. Κάποιος που να την έχει πάρει;
στρατηγε της γελοιοτητας και της ψυχανοανωμαλιας παλι εμφανιστηκες ?>???????? παλι πληροφοριες για κοπελιες που δεν γνωριζεις ?????????????? σου εχω κανει ανωμαλε καποιες ερωτησεις δημόσια γιατι δεν απαντας να λύσουν και τις αποριες τους οι φιλοι μας εδω μεσα ???????????90 μια εκτονωση, πιπα με προφυλαξη
+20 εξτρα..
αστην να βαζει κ αυτη καθε βδομαδα αγγελια
μαλλον γραφειο με ξεχωριστα κινητα για καθε κοπελλα
Έχει συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά άντε ψάξε βρες πού. Κάποιος που να την έχει πάρει;
Ρε παιδια για την παχουλη που λεγατε πιο πισω, αξιζει απο υπηρεσιες; Καποιος ανεφερε οτι ειναι μπαζο, τοσο ασχημη ειναι;
οι υπηρεσιες ειναι καλες...
Εγώ 2 φορές. Τη δεύτερη νόμιζα ότι ήταν άλλη, επειδή κυκλοφορεί με πολλά ονόματα. Γραφείο. Ωραίο κορμί. Στήθος ό,τι βλέπεις (πειραγμένο). Σχετικά πρόθυμη. 90 ένα βόλι, τα άλλα έξτρα. Αγριόφατσα. Δεν κλαις, δεν γελάς.