Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Απο αυτον εμαθα οικονομικα!! ΧΑΧΑ τον ειχα καθηγητη στην ΑΣΟΕΕ
Για να απαντησω και εγω επιστημονικα, η αγορα των call-girl ειναι φινο παραδειγμα μονοπωλειακου ανταγωνισμου. Προιον που ειναι ομοιγενες (μουνι με μουνι) ωστε οι τιμες να προσεγγιζουν, αλλα με εμφανεις διαφορες (ρωμανου με χριστινα-χοντρη) ωστε να διαφοροποιειται εμφανως η τιμη
Απο αυτον εμαθα οικονομικα!! ΧΑΧΑ τον ειχα καθηγητη στην ΑΣΟΕΕ
Αφού βάλαμε πάτο στο βαρέλι. Έτσι ανακοινώθηκε. Λέτε να μην αληθεύει???? Παναγία μου .............
.. γιαυτό συνεχίζετε να έχετε αυτές τις απόψεις περί "εμπορίου"....(ότι μαθαίνεις αυτό εφαρμόζεις!! γιαυτό και ο Αλογοτετοιος πέτυχε!!!)
Το βαρέλι δεν έχει πάτο... θα πάει ακόμα πιο κάτω.....
Αδερφε ειμαι πολυ αριστερος για να εχω τις ιδιες αποψεις με τον Αλογοσκουφη, απλα μερικα πραγματα μιλανε απο μονα τους.
Το λεει και ο μητροπανος...τοσα δινω..Ποσα θες? στα λαδαδικα πουλαν αυτο που θες... Δεν λεει τοσα δινει μωρη γαμιολα και αν σ αρεσει... Τωρα αν καταντησαμε ετσι σαν χωρα και αν το βαρελι δεν εχει πιασει πατο επειδη θεωρω οτι ειναι ακυρο να υποδεικνυεις σε καποια ποσο να πουλαει το μουνι της, πασο....
Σταματω
Καλο σας βραδυ
Αν θέλετε μπαίνετε στο προφίλ της, έχει διεύθυνση για φωτογραφίες της (σεμνές).
Δοκίμασες? Εμενα με βγαζει σε κατι ασχετα.Αν θέλετε μπαίνετε στο προφίλ της, έχει διεύθυνση για φωτογραφίες της (σεμνές).
Αν θέλετε μπαίνετε στο προφίλ της, έχει διεύθυνση για φωτογραφίες της (σεμνές).
Δοκίμασες? Εμενα με βγαζει σε κατι ασχετα.
Ταλαιπωρίες. Βαριέμαι. Ασε που ειναι και ξανθια.Ένα zipαρισμένο αρχειάκι είναι. Κατεβαίνει.
σας ελειψα;;;; αν γινεις και η δασκαλα του σαιτ ναι!!!
Για αυτο ξερουμε τιποτα ρε παιδια ????
που εισαι εσυ καλε,σε ψαχνα!στειλε κανα πμ.[/quπολυ πολυ
την εχει δοκιμασει κανεις?