σας ελειψα;;;;
πολυ...
σας ελειψα;;;;
ΟΧΙ.σας ελειψα;;;;
σας ελειψα;;;;
Γιατί να μας λείψεις δηλαδή?
Αυτο αναρωτιεμαι και εγω...
Γιατί να μας λείψεις δηλαδή?
σας ελειψα;;;;
πολυ πολυσας ελειψα;;;;
www.adoos.gr/post/22940046/iiiii_iiiiiexcliiyeniii]http://www.adoos.gr/post/22940046/iiiii_iiiiiexcliiyeniii[/url]
Επειδή αναφέρθηκε πιο πριν...
Πήρα τηλ. Μου είπε 100 Euro / 1 hr. με ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα( ), 1 φορά εκτόνωση στην πράξη.
Της λέω τίποτα έξτρα υπάρχει? Μου είπε όχι και ότι δεν κάνει πρωκτικό. Τη ρώτησα για CIF, CIM μου είπε όχι μόνο στο σώμα, μόνο φυσιολογικά πράγματα. Δηλαδή τα άλλα τι είναι? Αφύσικα?
Εμένα δεν με έψησε πάντως και αυτό κυρίως λόγω υπηρεσιών. Για τα άλλα δεν μπορώ να γνωρίζω...
Έπεσε, λοιπόν, η τιμή.
Μπαζακι Ρουμανα ειναι, τιποτα ιδιαιτερο, δηλαδη αν τη πετυχεις σε τσαρκα φυλης απλα τη προσπερνας.
Μια φορα τη καλεσα ηρθε και την εστειλα πισω πακετο.
Και μια που το αναφερουμε, μιλαμε οτι τα γραφεια εχουνε μεγαλα σκατομπαζα, 1 στις 10 να σου ερθει καλη,
εγω γενικα διωχνω τις περισσοτερες, και δεν ειμαι περιεργος, αλλα μας περνανε για μεγαλους μαλακες μαλλον,
100ευρω για το καθε αλβανορουμανοσκατομπαζο? ελεος
Καθολου ακυρη φιλε.Πως γινεται το thread να λεγεται ανεξαρτητες call girl και το 80% των post να αφορουν γραφεια ειναι κατι το φοβερο.
Επιπλεον ξερω οτι θα με βρισετε, αλλα οσο αφορα το θεμα των τιμων,κανεις δεν μπορει να υποχρεωσει καποια να πουλαει το μουνι της λιγοτερο.
και εγω υπαρχουν κοπελες που ειναι ακριβες και δεν μπορω να της γαμησω, προσπαθω να κανω κανα παζαρακι οσο μπορω, αλλες φορες πιανει, αλλες οχι ...Αλλε το να κραζω την αλλη επειδη ειναι ακριβη το βρισκω ακυρο.
Αυτη μπορεις να προτιμαει να κανει 5 ραντεβου την βδομαδα Χ 200 = 1000 (παραδειγμα) παρα 15 χ 100 = 1500 γιατι μπορει να πει οτι ειναι οκ και τα 1000 αρκει να εχει και προσωπικη ζωη. Οσοι δουλευουμε ξερουμε οτι οι ελευθερες ωρες εχουν αξια ανεκτιμητη. Λυπαμαι για την ακυρη παρεμβαση
Πως γινεται το thread να λεγεται ανεξαρτητες call girl και το 80% των post να αφορουν γραφεια ειναι κατι το φοβερο.
Επιπλεον ξερω οτι θα με βρισετε, αλλα οσο αφορα το θεμα των τιμων,κανεις δεν μπορει να υποχρεωσει καποια να πουλαει το μουνι της λιγοτερο.
και εγω υπαρχουν κοπελες που ειναι ακριβες και δεν μπορω να της γαμησω, προσπαθω να κανω κανα παζαρακι οσο μπορω, αλλες φορες πιανει, αλλες οχι ...Αλλε το να κραζω την αλλη επειδη ειναι ακριβη το βρισκω ακυρο.
Αυτη μπορεις να προτιμαει να κανει 5 ραντεβου την βδομαδα Χ 200 = 1000 (παραδειγμα) παρα 15 χ 100 = 1500 γιατι μπορει να πει οτι ειναι οκ και τα 1000 αρκει να εχει και προσωπικη ζωη. Οσοι δουλευουμε ξερουμε οτι οι ελευθερες ωρες εχουν αξια ανεκτιμητη. Λυπαμαι για την ακυρη παρεμβαση
Τα έχουμε ξαναπεί..όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της αρρωστημένης νοοτροπίας που καλλιέργησαν πολιτικά κόμματα/επιχειρήσεις/διαμορφωτές κοινής γνώμης, σύμφωνα με την οποία όλοι μπορούν να αγοράσουν Hummer,να φτιάξουν πισίνα,να πηδάνε CTs και CGs..Καθολου ακυρη φιλε.
Ακυρες ειναι οι κραυγες καποιων που θελουν να πηδανε πορνοσταρ με 50 ευρω φουλ προγραμμα για κανενα τριωρο.
Κι εγω μπορω να παω στην ψαραγορα και να γκρινιαξω γιατι ο αστακος ειναι ακριβος και δεν πεφτει η τιμη για να τον αγοράσω.
Δεν θα μου απαντησουν δικαίως "τραβα αγορασε γαύρο"?
σωστή η θέση σου...
αλλά ..... μήπως στο ελεύθερο "εμπόριο" δεν είναι ο καταναλωτής που καθορίζει τις τιμές??? μήπως εάν ο "έμπορος" δεν προσαρμοστεί με το "όριο" του καταναλωτή αποβληθεί από την αγορά????
μήπως λέω............
Αυτό μπορεί να συμβεί, όταν οι τιμές δεν είναι προϊόν συμφωνίας ή εναρμονισμένης πρακτικής. Όταν, όμως, οι ανταγωνιστές συνεννούνται, δεν πέφτουν οι τιμές. Το ίδιο ισχύει και όταν, λόγω της διαφάνειας της αγοράς, γνωρίζει ο ένας τις τιμές του άλλου (π.χ. ανακοίνωση τιμών μέσω διαδικτύου). Τότε έχουμε παράλληλη συμπεριφορά. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι τιμές είναι ανελαστικές στη ζήτηση.