στο ελευθερο εμποριο η τιμη διαμορφωνεται εκει που η αγορα τεμνει την ζητηση. Αν η πχ η Νικολετα Ρωμανου ζητησει 3000 την ωρα δεν θα παει κανενας. Αν το ριξει στα 50 8α πεσουν 10000000 τηλεφωνα.Οποτε προσαρμοζεται καποια στιγμη σε αυτα που θελει και μπορει να βγαλει. Αν εξακολουθει και το αφησει στα 3000 και πηγαινει ενας πελατης καθε χρονο, με γεια της με χαρα της. Εγω θα της πω ποσα να ζητησει? Ειναι σαν να παω σε μια εταιρια και να με ρωτησουν στην συνεντευξη ποσα θελω, και τους πω¨Τωρα στην δουλεια μου περνω 1300, οποτε για να ερθω σε σας 1500 και αυτοι αρχιζουν να μου λενε "αντε βρε μαλακα που θες και 1500, εδω ο κοσμος πειναει...800 και πολλα σου ειναι"
Δεν βγαζει νοημα.
Αν παω στo hilton ειναι δυνατον να αρχισω να φωναζω οτι ειναι ακριβα τα δωματια.
Η πουτανα η αγορα παιδες... Επιπλεον δεν ειμαι παρα πολυ μεγαλος, αλλα αν θυμαστε πριν μαζευτει ολη η Ανατολικη Ευρωπη στην ελλαδα, γαμουσαμε κατι 40αρες και τις πληρωναμε χρυσες.
Ακομα θυμαμαι στην φυλης το γαμησι 30 ευρω και τωρα εχει παει 20 με ακαποτα και κωλους και παρτουζες και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Για αυτο μην λεμε και οτι θελουμε. Οι τιμες αυτες ειναι.Οποιος μπορει, με γεια του με χαρα του. Τις περισσοτερες φορες εγω δεν μπορω,οποτε πηγαινω καμια φυλης γιατι μεχρι εκει μπορω.Αλλα στην Ελλαδα αν μπορουσαμε θα θελαμε να γαμαγαμε την τζουλια με 20ευρω. 5 χρονια πριν θα υπηρχει και το τζουλιο-δανειο, να γαμησουμε την τζουλια με δανειακι απο τραπεζα και μετα εχει ο θεος