zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
καλησπερα κυριοι, μηπως καμια καλη προταση για σημερα;
ας γράψουμε τώρα περισσότερα... για την Άννα,είναι μόλις 3 βδομάδες εδώ και ήμου κάπου ο 20ος πελάτης της.Αν έγραφα κριτική τίτλο θα έβαζα "ρουμανάκι για μικροτσούτσουνους"
δε ξέρω και δε με ενδιαφέρει για εσάς αλλά εγώ έχω ένα πράμα 18 πάρα πολύ χοντρό,είναι όμορφη καλοσυνάτη και χαριτωμένη,η πίπα της είναι αρκετά υγρή και αργή (έπρεπε να το ζητήσω να ζωντανέψει λίγο) ξέρει να παίζει τα @@ με τα χέρια της ενώ ταυτόχρονα κάνει παιχνίδια με τη γλωσίτσα της στο κεφάλι.στο στόμα της χώρεσαν το μέγιστο 10 πόντοι και με την υπόδειξη άλλων συναθλητών θα κόψει εντελώς τη χρήση του χεριού.τελειώνοντας με τα θετικά με +20Ε τα πήρε μια από τις 2 φορές στο στόμα και στην 69 τα πάει καλά,δέχετε δάκτυλο αλλά δεν πολυχωράει ούτε 1.Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι μιλάει καλά αγγλικά και είναι τυφλά υπάκουη
Στο σεξ τώρα λακωνικά στενή,κλειστή,ξερή,μη υγρή!Δεν χώρεσε!μόνο το κεφάλι μπήκε...το προσπαθήσαμε 3 φορές εγώ από πάνω,3 φορές εκείνη για κανά 20λεπτο,ενδιάμεσα αλλάξαμε προφυλακτικό γιατί ξεράθηκε,δεν είχε μαζί της άλλο και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ένα από το δικό μου απόθεμα,προσωπικά δεν το αντέχω να πονάω την οποιαδήποτε κατά το σεξ,η έκφραση του πόνου στο προσωπο της ήταν αρκετή για να μου πέσει 2 φορές...επίσης της πρόσφερα φωτιά,νερό,λιστερινε,αφρόλουτρο...καταξοδεύτικα...
επιβάλεται να γνωστοποιήσω ακόμα τα ακόλουθα
-1)η κοπέλα μου είπε αρχικά ότι 70Ε είναι για 1 εκτόνωση,αλλά της εξήγησα ότι το γραφείο μου είπε όσες θέλω και την καθυσήχασα λέγοντας της δε θα κάνουμε πάνω απο 3
-2)τα πρώτα λεπτά της συνάντησης με πήρε το γραφείο τηλ να μου πει ότι για cim το κάνει η κοπέλα αλλά με +20Ε,πράγμα που είχα είδη συμφωνήσει δευτερόλεπτα πριν το τηλέφωνο τους
Αυτά τα 2 με έκαναν να πιστέψω ότι φάσκουν και αντιφάσκουν
Άλλα αρνητικά
-Είχε αφήσει το τηλ στη δόνηση και χτύπησε 5-6 φορές λες και μετρούσε τα 10λεπτα
-Στο cim τα μισά της έφυγαν πάνω μου
-Στην 69 πρόσεξα το κολαράκι της ήταν εξίσου στενό και αδούλεφτο,για αυτό οι φαν του προκτικού να το σκεφτούν καλά
Συνοψίζοντας αποτελεί μια καλή επιλογή για μικρομεσαία πέη ,δεν αξίζει πάνω από 70Ε
Πηγαινε στην Ελενα-Βιβη η στην Εβιτα. Δεν εχουν ποτε προβλημα με μεγεθος!
Λίγοι, πολύ λίγοι, κι αυτοί νομίζω ότι τα κλαίνε τα λεφτά τους... ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος...Με τη Ρένια Δούκα έχει πάει κανείς σας;
..τώρα που είδα και μου ήρθε...
πως και τους ήρθε να σε πάρουν τηλέφωνο... είχες ρωτήσει και το είχαν αφήσει ανοικτό??? ή μήπως η μικρά είχε την "συνεύρεση " σας σε ανοικτή ακρόαση και μόλις το άκουσαν σε πήραν να το επικυρώσουν...
λέω εγώ ο "περίεργος"....
Αυτό τι είναι;
Για να μη μου πει κανείς "πάρε τηλέφωνο και πες μας κι εμάς", σας λέω ότι τηλεφώνησα και οι πληροφορίες που έχω είναι: Ήταν ευγενέστατη στο τηλέφωνο, όπως δηλώνει ΔΕΝ πρόκειται για τρανς (γιατί αυτό μου ήρθε πρώτα στο μυαλό σαν πιθανότητα για κάποιο λόγο όταν είδα την αγγελία) και "τα κάνει όλα χωρίς περιορισμό χρόνου" με 50 ευρώ + 20 ευρώ ελεύθερο στοματικό.
Αν όμως κάποιος την έχει δοκιμάσει, ας μας πει τη γνώμη του.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
Πρεπει μερικες να αρχισουν να σκεφτονται σε ποιον κλεινουν το τηλεφωνο...
Μπορει να ειναι μελος του μπου κομ και να πεσει εμπαργκο...
Μαζι σου αδελφε.
Λίγοι, πολύ λίγοι, κι αυτοί νομίζω ότι τα κλαίνε τα λεφτά τους... ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος...
Κάνεις πλάκα έτσι?
δεν ξέρω κάτι φίλε μου.. έτσι έχω διαβάσει γι' αυτό λέω ότι όποιος ξέρει κάτι συγκεκρμένο να το πει... μ' αρέσει η πλάκα, αλλά όχι όταν ενημερώνω...δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, όταν δεν γνωρίζω γράφω ότι ακούω και δέχομαι πάντα διάψευση από όσους γνωρίζουν πραγματικά..αυτά!
Εχω κανει την αναζήτηση πριν ποστάρω αλλά βγάζει λίγα αποτελέσματα.
αυτη παιζει και να σε γαμησει αυτη!!??Έχει δοκιμάσει κανεις αυτήν εδώ παιδιά?
ψήνομαι για κασκαντεριλίκι
αυτη παιζει και να σε γαμησει αυτη!!??